Discover the finest spaces
Delen

Hemels dineren in Rembrandt Tower Boardroom

Rembrandt Tower Boardroom en Museum Het Rembrandthuis slaan opnieuw de handen ineen voor ‘Hemels Rembrandt’. Van 21 september tot en met Rembrandts sterfdag op 4 oktober, wordt op de bovenste verdieping van de Amsterdamse Rembrandt Tower de tweede editie van het culinaire event Hemels Rembrandt.

Alleen tijdens deze weken is Rembrandt Tower Boardroom te bezichtigen voor publiek. De Boardroom is normaliter alleen open voor besloten zakelijke bijeenkomsten. Twee weken lang kan tussen naaktstudies van Rembrandt en zijn collega’s genoten worden van een vijfgangendiner, met weergaloos uitzicht over de hoofdstad.

“De Boardroom biedt een adembenemend 360 graden uitzicht over de stad. Op heldere dagen zijn zelfs Utrecht, Den Haag en Rotterdam te zien.”

360 graden uitzicht

De Rembrandt Tower Boardroom is gelegen op de bovenste verdieping van de Rembrandt Tower, met 150 meter het hoogste gebouw van Amsterdam en omstreken. De Boardroom heeft vier ruimtes die zich perfect lenen voor zakelijke en relationele evenementen, en biedt een adembenemend 360 graden uitzicht over de stad. Op heldere dagen zijn zelfs Utrecht, Den Haag en Rotterdam te zien.

Hemels Rembrandt wordt wegens het grote succes herhaald. Rembrandt Tower Boardroom steunt hiermee het Rembrandthuis bij de aankoop van een belangrijk werk van één van Rembrandts leerlingen, gemaakt in het leerlingenatelier van het museum. Dit originele werk is ook te zien bij Hemels Rembrandt.

[Foto’s: Rembrandt Tower Boardroom | Hanna Hachula]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.