Discover the finest spaces
Delen

Helsinki is hot én cool tegelijk!

Helsinki is supercool! Maar tegelijkertijd ook hot. Allerlei locaties die zijn voorzien van het Scandinavische strakke doch cutting-edge design poppen hier op als paddestoelen. Wij selecteerden alvast vijf coole spots in Helsinki die je absoluut niet mag missen als je besluit daarheen te vliegen voor je MICE-tripje.

01. Bronda

Alleen al van op de website kijken van Bronda krijg je honger, en geloof ons; ook in het echt wordt het waargemaakt. Alleen de beste kwaliteit producten wordt gebruikt, en alles wordt ter plekke vers gemaakt. Heerlijk! Als u geen zin heeft in een uitgebreid diner, is Bronda ook zeker een fijne spot om cocktails of een biertje te komen drinken.

Bronda-restaurant-by-Futudesign-Helsinki-Finland

02. Klaus K
Klaus K is een hotel, maar bovenal een fantastische evenementenlocatie. Ze denken hier werkelijk aan alles. Gaat u voor het volledige pakket met onder andere ontbijt, lunch en evenementenzaal?
03. Midhill Burger
Aan het plafond hangen supercoole lampen, het zijn namelijk Heinz-bonenblikken die zijn omgebouwd tot verlichting. Aan de bar kun je echte mannendingen zitten doen – bier drinken en burgers eten. Superfijn na een dag hard vergaderen.

 

04. Hotel Katajanokka 

Hier komt een schitterend contrast van modern en oud met een verhaal samen. Het oude is ook nog eens een voormalige gevangenis, dus slapen in Hotel Katajanokka is een hele bijzondere ervaring. Prison chique, zullen we maar zeggen.

 

05. Hotel Kämp

Dit hotel past niet compleet bij de cutting-edge design waar Helsinki en de rest van Scandinavië om bekend staan. In plaats daarvan is dit een typisch luxueus hotel, met glimmende vloeren en grote kroonluchters. Ook wel even lekker toch? Hier kom je echt tot rust!

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.