Discover the finest spaces
Delen

Hans Sittrop nieuwe manager Utrecht Convention Bureau

Het Utrecht Convention Bureau (UCB) breidt uit. Per 1 april 2016 zal Hans Sittrop het team versterken. Naast de dagelijkse leiding wordt Sittrop verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de positie van Utrecht als internationale congresstad.

Sittrop, nu nog manager van het Congresbureau Erasmus MC, was eerder actief voor Rotterdam Partners en Almere Citymarketing en brengt ruim 15 jaar ervaring op de congres- en evenementenmarkt met zich mee.

1280-utrechtse-binnenstad-1024x768

Ronald Besemer, directeur van Toerisme Utrecht: “Met de komst van Hans en de eerdere uitbreiding van het team dit jaar is het UCB klaar voor de toekomst. Het gaat goed met het zakelijke toerisme in Utrecht, mede doordat we ons steeds meer bewust zijn dat we met elkaar het verhaal over Utrecht moeten uitdragen.” Sittrop zelf kan niet wachten om aan de slag te gaan in de historische Domstad met toekomstgerichte blik, “Ik ben er trots op te mogen bijdragen aan de groeiambities die er liggen en om hier samen met sterke partners in de stad invulling aan te geven”.

Utrecht Convention Bureau

De activiteiten van het UCB (onderdeel van Toerisme Utrecht) zijn gericht op promotie van de stad en de regio als (inter)nationale congres- en evenementen bestemming. Het UCB zet zich met onafhankelijk en kosteloos advies in om organisatoren van zakelijke bijeenkomsten te ondersteunen. Dit bestaat uit advies over het onderbrengen van grotere en kleinere bijeenkomsten in Utrecht gecombineerd met advies over marketing, promotie, samenstelling van een sociaal programma, eventuele subsidies en coördinatie van presentaties. Daarnaast biedt Utrecht een bidfonds en een stimuleringsfonds aan.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.