Discover the finest spaces
Delen

Hampshire Hotels en DeLaMar tonen samen kracht aan MICE markt

Het DeLaMar Theater en Hampshire Hospitality organiseerden samen een event in Amsterdam om de locaties onder de aandacht te brengen van de MICE markt. Meer dan 60 gasten van organisatiebureaus, PCO’s en DMC’s fietsten een mooie tour door het centrum van Amsterdam met tussenstops bij verschillende locaties voor hapjes en de nodige spelelementen.

Bar 36 Black en het Manor Hotel

Om 17.00 uur arriveerden de gasten voor een ontvangst in de Bar 36 Black, de nieuwe jazz bar van Hampshire Hotel Rembrandt Square. Daarna stapte het gezelschap op de fiets en trapte in een lange sliert naar het Manor Hotel.

In het Manor Hotel werden de deelnemers door het oplossen van een rebus langs de verschillende ruimtes van het hotel geleid. In de bar werd een proeverij van Italiaanse hapjes gereserveerd, met als topper een Italiaanse bitterbal. De deelnemers waren verrast door de verschillende mogelijkheden voor vergaderen en de kamers. Een verborgen schat in het centrum van Amsterdam, wat nu de bestemming wordt voor vele congresbezoekers. Hierna was het tijd om weer te gaan trappen, ditmaal naar Hotel American. In het zonnetje op het terras van Bar American werd een hoofdgerecht geserveerd. Enkele deelnemers kregen nog een rondleiding door het hotel.

[Foto: Hampshire Hotel The Manor Amsterdam]

Pubquiz in het DeLaMar Theater

Na het hoofdgerecht liep de groep gezamenlijk naar de buren, het DeLaMar Theater.  Na een korte presentatie en een rondleiding door het theater, vond de pubquiz plaats. Boris van der Ham, die ook workshops geeft in het DeLaMar Theater, presenteerde de quiz met lastige vragen over de MICE, theater, hotels en algemene onderwerpen.

MICE

Hampshire Hotels en het DeLaMar Theater werken als business partners sinds enkele jaren samen om de MICE markt hun gezamenlijke krachten te laten zien. Om deze reden ondernemen deze organisaties een aantal activiteiten. Het ‘Happen & Trappen’ evenement heeft als doel de MICE markt te informeren over deze samenwerking en te laten zien hoe de synergie ook voor de MICE markt een voordeel kan opleveren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.