Discover the finest spaces
Delen

Hajé breidt Streektransferium Nieuwegein uit tot eventlocatie

Het Streektransferium aan de A27 bij Houten en Nieuwegein wordt uitgebreid tot een banqueting- en evenementenlocatie. Het restaurant, dat behoort tot de landelijke horecaketen Hajé Shops, Hotels en Restaurants wil zich door een toenemende vraag naar vergadermogelijkheden en feesten meer gaan richten op grote groepen.

“Naast de toenemende offerteaanvragen voor  vergaderingen, bijeenkomsten en feesten hebben wij zelf het afgelopen jaar ook enkele evenementen georganiseerd, zoals een buiten bioscoop, vertelt Thierry de Jager, COO van Hajé Shops, Hotels & Restaurants. De locatie beschikt al over een vergaderzaal op de eerste verdieping, maar door de supermarkt in de locatie te verkleinen kan de ruimte voor bijeenkomsten worden uitgebreid. “Met de bestaande vergaderzaal, ons restaurant en de nieuwe ruimte, bieden wij nu plaats aan meer dan 200 gasten.”

11 september 2015 Linielanding

“De populariteit van ons restaurant en de streeksupermarkt gaan al ruime tijd niet gelijk op. De ruimte van de supermarkt kunnen wij in onze ogen dan ook beter gebruiken”, aldus De Jager. “We stoppen niet met de markt, we blijven seizoensproducten zoals aardbeien, sappen, aardappelen, fruit en kaas van de boeren uit de omgeving verkopen.”

Duurzaamheid

Het is niet de enige vernieuwing in de afgelopen periode bij Hajé Nieuwegein. In het kader van duurzaamheid, wat het bedrijf hoog in het vandaal heeft staan, plaatste de organisatie vorige maand 216 zonnepanelen op het dak. “Zo kunnen we op zonnige dagen bijna volledig in onze eigen energie voorzien”, aldus De Jager.

Het Streektransferium, dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen de gemeente Houten, gemeente Nieuwegein, Hajé Shops, Hotels & Restaurants en het InnovatieNetwerk, opende haar deuren in mei 2014. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om de auto te parkeren en het achterland te voet, per fiets of kano te ontdekken. Hajé exploiteert het restaurant, waar de nadruk sterk ligt op duurzaamheid en gezonde voeding.

09-09-2015_definitief (4)

[Bron: www.haje.nu]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.