Discover the finest spaces
Delen

Groeneveld Eten opent in Watertoren Assendelft

De Zaanstreek is een uniek restaurant en evenementenlocatie rijker. Bovenin de Watertoren hebben ondernemers Linda van Brederode en Jeroen Gruijs een nieuwe locatie van Groeneveld Eten geopend. De locatie werd in november door de burgermeester geopend en heeft een uitzicht over de hele Zaanstreek. De deuren van Watertoren Assendelft staan voor zowel de particuliere als de zakelijke klant open.

De Watertoren Assendelft is de oudst bewaard gebleven watertoren in Noord-Holland met een mooi uitzicht op de Zaanstreek. Tot voorkort was de toren alleen van buiten te bewonderen, maar door de komst van Groeneveld Eten is het gebied een nieuw restaurant en evenementenlocatie rijker. In de Watertoren kunnen particulieren trouwerijen, voorstellingen, seminars, kroegentochten tot pub-quizzen geven. Daarnaast biedt de Watertoren Assendelft ook zakelijke faciliteiten aan. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat er vergaderd kan worden en kunnen er product presentaties gegeven worden. Daarnaast is de Watertoren Assendelft uitermate geschikt voor een (bedrijfs)feest.

Watertoren Assendelft

“Ondanks dat er nog gewerkt wordt aan de parkeergelegenheid en de entree draait de locatie al een aantal weken volop. We hopen dat de werkzaamheden binnen twee maanden zijn afgerond zodat iedereen de Watertoren in volle glorie kan komen bekijken”, zo vertelt ondernemer Jeroen Gruijs. “Het is mogelijk om het restaurant te combineren met de evenementmogelijkheden. We bieden al jaren maatwerk aan en zullen altijd tot een juiste regeling komen.”

Groeneveld Eten bevindt zich op de 10e etage van de Watertoren in Assendelft.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.