Discover the finest spaces
Delen

Fietsend op locatiebezoek tijdens de tweede Locatietour van 2017

De volgende locatietour komt eraan! De vierde editie van de Locatietour staat in het teken van ‘natuur & buiten’ en vindt plaats op maandag 2 oktober 2017. Tijdens de Locatietour zien meeting- en eventplanners welke bijzondere eventlocaties zich in het natuurgebied Utrechtse Heuvelrug bevinden.

De Locatietour is hét event om op een dag kennis te maken met meerdere, vaak verrassende, event- en vergaderlocaties, vertelt Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie. “We begrijpen dat het niet altijd praktisch is voor een locatie om locatiebezoeken tussen de bedrijven door te doen. Daarom vinden we dat een locatietour uitkomst biedt voor zowel de aanbieder als de opdrachtgever, zoals secretaresses, meeting planners en andere event professionals. Zij kunnen in een dag meerdere locaties bekijken in een bepaalde omgeving.” Net als de voorgaande keren organiseert het Utrecht Convention Bureau (UCB) de Locatietour in samenwerking met Linda op Locatie.

Na de ontvangst begint de dag met een warming-up.

Programma

Het exacte programma, met welke locaties worden aangedaan, blijft een verrassing tot op de dag zelf. Wel is een tipje van de sluier te bekijken in het programma op de website van Locatietour. Na het ontvangst begint de dag met een warming-up. Even later wordt in een workshop ingegaan op het EventCanvas, en leren deelnemers een praktische methode om events beter te begrijpen en te ontwerpen. Het ene moment staan mensen op een groot sportveld, het volgende moment in een historisch landhuis. Natuurlijk is er ook aandacht voor lekker eten, zowel tijdens de lunch als bij de afsluiting. De locaties bevinden zich allemaal in de bossen bij Utrecht. Nieuw in deze vierde editie is dat de deelnemers op de fiets stappen. “Als je aan natuur en buiten denkt, denk je vaak ook aan beweging en sport. Het is dan ook niet geheel toevallig dat we dit keer gaan fietsen. Ook duiken we nog even in het oranjegevoel van afgelopen zomer.”

De Locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland. Informatie en aanmelden: www.locatietour.nl

Eén van de subruimtes in de eerste locatie op het programma...
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.