Discover the finest spaces
Delen

Wat kun je beleven tijdens Horecava 2017?

De grootste nationale vakbeurs voor horecaprofessionals komt er weer aan. Tijdens Horecava 2017 staan voedselverspilling en duurzaamheid centraal. Het thema van deze editie is ‘Proef de toekomst’. Op de beurs zijn meerdere duurzame initiatieven te vinden.

Een nieuw onderdeel op de Horecava is de No Waste Village. Horeca ondernemers krijgen tips hoe ze slim kunnen besparen en geld kunnen verdienen door hun waste aan te pakken. De initiatiefnemers willen hun kennis delen met de bezoekers en zo bewustwording rond het thema voedselverspilling creëren. Bij dit nieuwe onderdeel is van alles te proeven en zijn er praktische oplossingen voor voedselverspilling te zien. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van afval als grondstof voor nieuwe producten.

Horecava

Groene Route

Door de zogenaamde ‘Groene Route’ te volgen vinden bezoekers van de Horecava gemakkelijk alle duurzame bedrijven op de beursvloer. Deelnemende bedrijven staan met een groen vinkje in de online deelnemerslijst en op de plattegrond. De Groene Route leidt bijvoorbeeld langs het paviljoen ‘Vers & Puur’ in een nieuwe Foodhal, waar alles draait om de passie voor het culinaire vak en ambacht centraal staat. Ook leidt de route langs het nieuwe paviljoen ‘Van Bron tot Bord in Nederland’. Bij dit onderdeel staan lokale en duurzame producten uit de Nederlandse provincies centraal. Door middel van kookdemonstraties laten chefs en streekleveranciers zien hoe bijzonder en veelzijdig de streekproducten zijn.

Over Horecava

Horecava is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie. De vakbeurs vindt plaats van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2017 in RAI Amsterdam.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.