Discover the finest spaces
Delen

Strandzuid Amsterdam bouwt aan nieuwe locatie

De eerste paal is reeds geslagen en in het voorjaar hoopt Strandzuid, vlak achter de Amsterdamse RAI, de vernieuwde locatie feestelijk te openen. Het biedt onderdak aan een restaurant en meerdere locaties voor evenementen. Op het terrein rondom het paviljoen bevinden zich onder andere een strand, diverse terrassen, buitenbars en aanlegsteigers. Het ontwerp is verzorgd door ENZO Architectuur & Interieur.

 

Vijf kernen

Strandzuid kent 5 locaties die los van elkaar te huren zijn met verschillende capaciteiten. De grootste evenementenlocatie is The Boat House dat 500 mensen onderdak kan bieden, ideaal voor de grotere bedrijfsevenementen. The Beach Bar is de kleinste variant. Daar kunnen 100 gasten zich vermaken. Het evenemententerrein ademt de sfeer uit van een stadsstrand. Ruim opgezette terrassen worden afgewisseld door relaxte zithoeken en zelfs een speelplaats voor jong en oud. De overdekte locaties stralen een open sfeer uit. Veel ramen, waardoor het licht goed naar binnen valt. De daken worden gedragen door zware robuuste balken die de boothuizen een landelijk karakter geven. Tussen de evenementenlocaties door is er genoeg plaats voor groen en uiteraard het water. strandzuid

‘Ruim opgezette terrassen worden afgewisseld door relaxte zithoeken en zelfs een speelplaats voor jong en oud’

Zuidpool blijft

Strandzuid is een begrip in Amsterdam en omstreken en gaat dan ook door op de ingeslagen weg. ”Het organiseren van events en feesten doen we al jaren met veel succes”, aldus Joris Benink  van Unlimited label, het bedrijf waar Strandzuid onder valt. ”Onze klanten weten inmiddels wat ze van ons kunnen verwachten en met deze verbouwing hopen we nog meer evenementen binnen te halen.” De afgelopen jaren werd Strandzuid in het najaar omgebouwd tot Zuidpool; een winterse wonderwereld voor evenementen, dat van half oktober tot april geopend was. Ook in het nieuwe pand zal er ieder voor- en najaar een switch plaatsvinden, waarbij de algehele look and feel van het terrein wordt aangepast aan het seizoen.

strandzuid

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.