Discover the finest spaces
Delen

INK Hotel Amsterdam wint World Luxury Hotel Award 2016

Wereldklasse en excellente service

Het INK Hotel Amsterdam is in de prijzen gevallen bij de World Luxury Hotel Awards 2016. De award ceremonie vond plaats in Qatar, waar het hotel in de categorie ‘Nederland’ de prijs ‘Luxury Design Hotel’ binnensleepte. 

INK Hotel Amsterdam

World Luxury Hotel Awards

“We zijn ongelooflijk trots dat we deze internationale prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Net als bij het winnen van de Dutch Hotel Award 2016 eerder dit jaar, voelt het als een enorme erkenning voor ons werk. Met deze prijs wordt opnieuw voor Concrete en voor ons bevestigd dat de onconventionele keuzes die we hebben gemaakt voor het interieur de juiste zijn geweest,” aldus Jolanda Sadni, General Manager van het INK Hotel Amsterdam.

De World Luxury Hotel Awards is een mondiale verkiezing voor tophotels die hun gasten faciliteiten van wereldklasse en excellente service bieden. De prijzen zijn gebaseerd op nominaties en stemmen van hotelgasten en worden toegekend in verschillende categorieën, zowel nationaal als internationaal. De organisatie achter de awards hoopt met de prijzen de service in luxe hotels te stimuleren en nog verder te verbeteren.

INK Hotel Amsterdam

INK Hotel Amsterdam

INK Hotel Amsterdam is gebouwd in het oude pand van Nederlandse krant ‘De Tijd’. Het hotel heeft zijn naam te danken aan de verhalen die hier ontstonden, werden geschreven en uiteindelijk gedrukt in inkt. De definitie van ‘luxe’ wordt door INK herschreven door de klassieke regels van gastvrijheid te vertalen naar vandaag. Het concept en interieur werd samen met gerenommeerd architectenbureau Concrete Amsterdam ontwikkelt.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.