Discover the finest spaces
Delen

Grand Hotel Huis ter Duin installeert digitale wegwijzers

Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk aan Zee legt een compleet ‘digital signage netwerk’ aan. Deze technologie maakt het voor bedrijven mogelijk om – op monitoren verspreid door de gehele locatie – informatie door te spelen aan de gasten. De eerste fase van dit digitaliseringsproject is afgerond.

IMG_3955

IMG_3961

Maarten Huijgens, Facility Director van Grand Hotel Huis Ter Duin over dit project: “De plaatsing en werking van de schermen in de testfase was uitmuntend en belooft veel goeds en extra service voor onze gasten.”

In de eerste fase werden in de openbare ruimtes van Grand Hotel Huis Ter Duin in totaal vijftien professionele flatscreen monitoren geïnstalleerd. Bedrijven kunnen hierop gasten de weg wijzen, het programma uitlichten, of corporate video’s en bedrijfslogo’s tonen. De schermen zijn op subtiele manier in de inrichting van het hotel geplaatst.

Huis ter duin

Het voordeel van het digital signage netwerk bij Huis ter Duin is dat alle schermen apart bestuurd kunnen worden. De content kan van te voren ingepland worden. De AV-partner van het hotel, Heuvelman Sound & Vision B.V., monitort de werking van de schermen op 24-uursbasis.

De tweede fase van de digitalisering wordt binnenkort in gang gezet. In deze fase worden twintig tien inch zaalreserveringsschermen geïnstalleerd. Deze schermen hebben een touch-functie en zijn direct aan het reserveringssysteem gekoppeld, hier is de dagelijkse programmering op te zien.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.