Discover the finest spaces
Delen

Eerste beelden meeting- en eventruimtes MOXY Hotel Amsterdam

MOXY, het hippe nieuwe hotelmerk van Marriott, komt binnenkort naar Nederland. Het hotels wordt momenteel gebouwd op de kop van de Danzigerkade in de Amsterdamse Houthavens. Naar verwachting gaat MOXY Hotel Amsterdam pas open in het najaar van 2017, maar wij hebben alvast enkele beelden van het interieur van deze gloednieuwe hotelformule!

Moxy Amsterdam

MOXY is een nieuw merk van Marriott International, waarmee de hotelketen zich richt op de millennial-reiziger, die begrijpt dat stijl ook geleverd kan worden tegen een aantrekkelijke prijs. MOXY biedt de stijl, innovatie en technologische snufjes die de generaties X en Y verwachten. Van moderne kamers tot een levendige lobby met café; MOXY belooft een gedurfde, zelfbewuste en hippe ervaring. Deze frisse stijl wordt doorgezet in de meeting- en event spaces in het hotel. Denk aan vergaderruimtes met een speelse twist.

Moxy Amsterdam

In hetzelfde gebouw als Moxy komt ook een Residence Inn, de extended stayformule waarmee Marriott zich meer richt op de gasten die langer in de stad blijven. Elke hotelkamer is eigenlijk een suite en groter dan een normale hotelkamer waar verschillende zones om te slapen, te werken, te eten en te ontspannen aanwezig zijn. De suite is zelfs uitgerust met een volwaardige keuken met kookplaat, magnetron, ijskast en een vaatwasmachine, zodat gasten op hun gemak kunnen genieten van een zelf gekookte maaltijd. Daarnaast zijn er sociale ruimtes die gasten de kans biedt om buiten hun kamer te ontspannen.

Moxy Amsterdam

Amsterdam heeft de Nederlandse primeur van een MOXY hotel, maar wordt op de voet gevolgd door Utrecht. In Rotsoord, tegenover station Vaartsche Rijn wordt naar verwachting eind 2017 begonnen aan de bouw van dit hotel.

Cycas Hospitality

De exploitatie van de hotels wordt verzorgd door Cycas Hospitality, onder franchise van Marriott. Cycas is een hotelonderneming gespecialiseerd in Extended Stay hotels. Sinds 2008 werkt Cycas Hospitality samen met de Intercontinental Hotel Group (IHG) en Marriott om hun Extended Stay hotelmerken vanuit de Verenigde Staten naar Europa te brengen.

Moxy Amsterdam

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.