Discover the finest spaces
Delen

Grand Hotel de L’Empereur Maastricht locatie voor groot internationaal congres

De 10e editie van het International Conference on Carbonic Anhydrase vindt plaats in het Amrath Grand Hotel de L’Empereur Maastricht. Van 20 april t/m 22 april 2015 vormt het hotel het statige decor voor het internationale congres dat door onderzoekers van Maastro Clinic en de Universiteit Maastricht in samenwerking met Prof. dr. Claudiu T. Supuran van de Universiteit van Florence georganiseerd wordt.

Voordeur van Maastricht
“Er is onder andere gekozen voor Maastricht vanwege haar ligging, historische centrum en gastvrije karakter. De sfeer en grootte maakt het de ideale stad om een ontmoeting van onze internationale wetenschapper te laten plaatsvinden”, aldus Professor Lambin van Maastro Clinic. “Grand Hotel de L’Empereur is daarbij een charmant, inspirerend hotel met een hoog serviceniveau. De perfecte ligging tegenover het Centraal Station, midden in stadsdeel Wyck dat ook wel ‘de voordeur van Maastricht’ genoemd wordt, maakt de locatie heel geschikt voor deze bijeenkomst.”

“De perfecte ligging tegenover het Centraal Station, midden in stadsdeel Wyck, maakt de locatie heel geschikt voor deze bijeenkomst.”

 

Boost en bekendheid
Internationale congressen geven het hotel, Maastricht en de regio naast een economische boost ook meer naamsbekendheid en werkgelegenheid. De organisatie van het International Conference on Carbonic Anhydrase verwacht 150 congresdeelnemers, die al dan niet met aanhang minimaal 3 dagen in de stad verblijven. De minimaal 450 hotelovernachtingen betekenen een gezamenlijke besteding van circa € 165.000.

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door DualTpharma en de gemeente Maastricht, als onderdeel van Congresstad+.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.