Discover the finest spaces
Delen

Grand Café De Bosbaan in Amsterdam heropent met nieuw karakter

Restyling was te zien in ‘Herrie op de Bosbaan’

Grand Café De Bosbaan in het Amsterdamse Bos heeft haar interieur compleet vernieuwd. De locatie deed mee aan het televisieprogramma ‘Herrie op De Bosbaan’, waarin Herman den Blijker en Willem Reimers een horecagelegenheid nieuw leven inblazen. Interieurontwerpster Suzanne Holtz van Suzanne Holtz Studio wist de locatie om te toveren tot een plek waar zowel jong als oud kan genieten van een ongedwongen sfeer.

De Bosbaan

De Bosbaan

De Bosbaan

Gemengd karakter

Tijdens de verbouwing is het hele cafégedeelte vernieuwd. De inrichting hiervan was sinds de jaren ‘70 niet meer aangepakt en was erg verouderd. Suzanne Holtz licht het vernieuwde interieur toe: “Het interieur heeft nu een typisch Oudhollandse sfeer, wat tegelijkertijd chique aanvoelt. Zo heeft de inrichting een gemengd karakter gekregen.”

De Oudhollandse elementen zijn terug te vinden in de blauw-witte details in de bar en aankleding. De chique, moderne elementen vallen op in de kunstige muurschilderingen en het meubilair. Het rustige kleurgebruik en de verschillende stoelen zorgen ervoor dat de ruimte levendig aanvoelt en een fijne sfeer heeft.

Herrie op de Bosbaan

De verbouwing van de locatie was het onderwerp van Herman den Blijkers televisieprogramma ‘Herrie op de Bosbaan.’ Binnen drie maanden was de renovatie achter de rug. Het Grand Café is toen heropend met een nieuw karakter en een nieuwe, door Herman den Blijker samengestelde menukaart.

De Bosbaan

Historische Bosbaan

Het Amsterdamse Bos trekt jaarlijks vier miljoen bezoekers. Grand Café de Bosbaan ligt op de kop van de historische Bosbaan, de roeibaan waar Europese- en wereldkampioenschappen roeien worden gehouden. Het is een ideale uitvalsbasis met ruime parkeergelegenheid van waaruit er tal van activiteiten ondernomen kunnen worden. Voor sporters is dit een plek waar ze zich kunnen uitleven.

Tijdens de verbouwing is alleen het Grand café aangepakt. De zalen boven, die zich lenen voor zakelijke evenementen, zijn niet veranderd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.