Discover the finest spaces
Delen

Het Grachtenhuis Amsterdam is de ‘ideale uitvalsbasis’ voor Ecover

Het Grachtenhuis in Amsterdam is deze zomer de uitvalsbasis voor plasticvissers. Ecover en Albert Heijn vissen er samen plastic afval uit de gracht, om daar duurzame flessen van te maken. Doel is om de Nederlandse consument te informeren over het plastic afval dat in zee terecht komt via rivieren, kanalen en andere wateren.

“De locatie ligt prachtig aan de Herengracht en er is veel flexibiliteit om verschillende groepen te ontvangen.”

“Het Grachtenhuis is de ideale uitvalsbasis voor het project”, vertelt Astrid Leyssens, Marketing Manager Benelux bij Ecover. “De locatie ligt prachtig aan de Herengracht en daarnaast is er veel flexibiliteit om gedurende de zomer verschillende groepen consumenten van Albert Heijn te ontvangen. Bij Ecover dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel en we zijn dan ook blij dat Het Grachtenhuis dit doel eveneens nastreeft. Net als Ecover heeft Het Grachtenhuis een samenwerkingsverband met de duurzame organisatie Plastic Whale.”

Limited edition

Uit het Amsterdamse grachtenplastic maakten Ecover en Plastic Whale al eerder een boot, waarmee klanten van Albert Heijn deze zomer nog meer plastic uit de grachten vissen. Het plastic wordt hergebruikt voor flessen Ecover afwasmiddel. Op deze manier kunnen mensen zelf meewerken aan een limited edition fles afwasmiddel. Vanaf 9 oktober is deze exclusief te koop bij Albert Heijn.

Foto’s: ANP

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.