Discover the finest spaces
Delen

Gouden Giraffe Event Awards: dit zijn de winnaars!

De beste evenementen van het jaar 2018 zijn bekend! Op maandag 1 april vond de uitreiking plaats van de grootste Nederlandse prijs in de evenementenbranche die 25 jaar geleden voor het eerst werd uitgereikt: de Gouden Giraffe Event Awards. Eventbranche organiseerde het event voor de vierde keer en reikte prijzen uit in de categorieën Congressen, Interne Events, Relatie Events, Brand Events en PR & Mediawaarde. Daarnaast mocht het publiek uit de genomineerden het meest innovatieve event en het meest creatieve event aanwijzen. Lees hier wie de winnaars zijn en natuurlijk op welke locaties die prijswinnende evenementen plaatsvonden!

Winnaar Beste Congres:

The Transformation Game

Het honderdjarig bestaan van ‘de Hoogovens’ in IJmuiden werd gevierd met als thema de transformatie naar klimaatneutraal staal maken. Op het Tata Steel terrein vond een festival plaats, met daarop ook het event The Transformation Game. Bij het kennisevent The Transformation Game ervoeren bezoekers zelf hoe het is om de staalfabriek te leiden én zich te houden aan de afspraken van het milieu akkoord van Parijs. De spelers moeten snel keuzes maken en krijgen zo een realistisch inzicht in de uitdagingen van het bedrijf. Een goede start van een discussie!

Winnaar Beste Interne Events

Tomingroep 90 jaar Samen naar de Top

Tomingroep wil op termijn de beste Social Entrepreneur van Nederland worden en het 90-jarig jubileum aangrijpen om deze transitie eerst intern een boost te geven. In de aanloop naar het jubileumjaar vonden er diverse events plaats om medewerkers te betrekken bij de invulling, zodat daar in totaal 500 medewerkers actief bij betrokken waren. Een echt voorbeeld van betrokkenheid van alle medewerkers, mooi uitgevoerd en bedacht door D&B Eventmarketing.

Winnaar Beste Relatie Event

100 jaar Tata Steel

En weer gaat de prijs naar het eeuwfeest van Tata Steel. Het terrein van het bedrijf werd omgebouwd tot een tijdelijk festivalterrein waar in 16 dagen 25.000 bezoekers werden ontvangen, van medewerkers en klanten tot mensen uit de omgeving, scholieren en de politiek. Door de bezoeker te betrekken bij de toekomst van Tata Steel werd een basis gelegd voor de volgende 100 jaar.

Winnaar Beste Brand Event

Dept Festival

Vanwege de snelle groei die Dept doormaakt, is dit evenement cruciaal als hét moment van het jaar waarop alle internationale medewerkers bij elkaar komen. Het festival werd georganiseerd door Dutch Standard Events en vond plaats in Thuishaven in Amsterdam. Het festival is een moment waarop alle medewerkers samenkomen om verhalen uit te wisselen. Daarnaast zijn er talks, gehouden door medewerkers en mensen van buitenaf, variërend van persoonlijke verhalen tot professionele inzichten. Het is ook een plek waar mensen van Dept in een ontspannen setting kunnen verbinden met klanten en relaties. Het draagt bij aan de brand building van Dept als voorloper in de digitale industrie.

Winnaar Beste PR & Mediawaarde

Open NK Curling op natuurijs

Curling is wereldwijd een grote wintersport, maar in Nederland stelde het tot nu toe weinig voor. Met het Open NK Curling op natuurijs wilde de Nederlandse Curling Bond in samenwerking met Triple Double Sportmarketing de sport uit de anonimiteit halen. Door een Open NK Curling op natuurijs te organiseren waar letterlijk iedere Nederlander aan mee kon doen, is er een nieuw fenomeen bijgekomen.

Winnaar Publieksprijs

Tot slot mocht het publiek stemmen op het event dat volgens hen het meeste aanspraak maakte op de titel meest creatieve event. Die prijs ging naar Forward Thinking Leadership van DenkProducties en AFAS Software. Zij gaven met het event Forward Thinking Leadership 3000 bezoekers de kans om te leren van de allerbeste leiders ter wereld. Van thought leaders uit de wetenschap en bestsellerauteurs, tot innovatieve ondernemers en zelfs oud-president van de VS Barack Obama. De locatie van dit spectaculaire AFAS event was al snel duidelijk: AFAS Live!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.