Discover the finest spaces
Delen

Golden Tulip hotels en Make-A-Wish gaan samenwerking aan

Golden Tulip gaat een samenwerking aan met de wens vervullende organisatie Make-A-Wish Nederland. Vanaf 2015 zal Golden Tulip bijdragen aan de realisatie van de liefste wens van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte. Michael Spetter, Managing Director bij Louvre Hotels Group Benelux en Peter Douwes, directeur van Make-A-Wish Nederland tekenden eerder deze week de samenwerkingsovereenkomst bij Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo.

MVO en Make-a-Wish
“Met deze samenwerking laat Golden Tulip zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen écht hoog in het vaandel staat. Naast het mede mogelijk maken van de allerliefste wensen doneren we ook een bedrag aan Make-A-Wish Nederland en organiseren we samen met onze hotels een aantal acties om zo nog meer geld in te zamelen. Want meer geld betekent meer wensen die in vervulling kunnen gaan”, aldus een trotse Michael Spetter.

“Met deze samenwerking laat Golden Tulip zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen écht hoog in het vaandel staat.”

 

Hotels beschikbaar
“Golden Tulip gaat verder dan alleen geld doneren en helpen bij het realiseren van wensen. Daarnaast stellen de Golden Tulip en Tulip Inn hotels gratis overnachtingen beschikbaar en maken wij voor onze regionale meetings gebruik van de vergaderruimtes”, aldus Peter Douwes.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.