Discover the finest spaces
Delen

Gloednieuwe Studio Lindengracht in de Jordaan open voor boekingen

Amsterdam heeft er weer een bijzondere locatie voor inspirerende meetings en events bij. Studio Lindengracht is sinds kort geopend voor boekingen en is een moderne studio aan de Lindengracht in de Jordaan. Eind september opent ze officieel haar deuren. De moderne en elegante studio met een oppervlakte van 100 m2 is een perfecte omgeving voor creatieve evenementen. En midden in het centrum van onze hoofdstad!

Studio Lindengracht bestaat uit één ruimte en heeft een capaciteit van 80 personen voor staande evenementen. Zittend kan je er met zo’n dertig tot veertig mensen terecht. Mila Maxime Reulink begon drie maanden geleden met de verbouwing om op 30 september officieel de opening van Studio Lindengracht te vieren. “Je kan hier terecht voor alles wat je maar kan bedenken: productlanceringen, meetings, workshops, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, babyshowers, fotoshoots en nog veel meer!”

Studio Lindengracht

De studio in Amsterdam beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een presentatiescherm, notitieboeken, schrijfgerei en een Sonos systeem om audio op af te spelen. De locatie van 100 m2 bestaat uit een ruime lounge aan de voorkant. Dankzij de grote glazen deuren valt er veel natuurlijk ligt naar binnen. Aan de zijkant bevindt zich een meeting ruimte met een grote tafel en kitchenette.

“Om alles mogelijk te maken, doen we er alles aan om een ideale setting te creëren voor elk event of behoefte. Studio Lindengracht biedt een hoogwaardig niveau van services, een persoonlijke hostess en in-house cateraars.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.