Discover the finest spaces
Delen

Gezamenlijke ambities leiden tot verlenging partnership Muiderslot en Vineyard

Vineyard Catering is sinds juni 2009 de huiscateraar van Rijksmuseum Muiderslot én exploitant van het sfeervolle museumcafé de Taveerne in het kasteel. De gezamenlijke ambitie die wordt nagestreefd is het organiseren van meer (huwelijks)ontvangsten voor openingstijd en/of avondontvangsten in de Taveerne. Dit naast de regelmatig terugkerende events in het Kasteel en op de Binnenplaats. Vineyard neemt voor al deze activiteiten de (party)catering voor haar rekening. Daarnaast realiseren het Muiderslot en Vineyard gezamenlijk een verbouwing van de  Taveerne. Het doel hiervan is om een bezoek aan de Taveerne voor bezoekers aangenamer te maken door een betere logistieke routing en het service niveau te verhogen. Daarmee hopen partijen de omloop en omzet in de Taveerne te verhogen.

Het Muiderslot
Het Muiderslot is de ideale locatie voor  (huwelijks)ontvangsten en bijeenkomsten tot 100 personen. Trouwen in het kasteel is mogelijk, het organiseren van een productpresentatie in de sfeervolle Ridderzaal of  een kick-off meeting in het Waterschild behoren tot de mogelijkheden. Voor kleine gezelschappen zijn de Slotkeuken, Bisschopskamer of Slotkapel geschikte ruimten. Sinds dit jaar biedt het Muiderslot gasten bij ontvangsten buiten openingstijden  parkeergelegenheid op  eigen terrein.

Over Vineyard
Vineyard verzorgt party- en eventcatering op schitterende locaties in  Midden Nederland, die zich onderscheiden door een sfeervolle omgeving  en een bijzonder karakter met een uniek verhaal, zoals  het Muiderslot, Kasteel de Haar, Buitenplaats Sparrendaal en Menno Kroon Private Venue. Maar ook is Vineyard u op uw bedrijf- of privélocatie graag van dienst.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.