Discover the finest spaces
Delen

Gerenoveerde Compagnietheater beschikt over ‘in-house’ catering

Het Amsterdamse Compagnietheater is afgelopen zomer in krap drie maanden tijd gerenoveerd. Met een geheel opnieuw gevoegde gevel, de aanleg van een ruime keuken en een nieuw entree is het theater – een voormalige, 18de eeuwse kerk – klaar voor de jaren die komen gaan. Daarnaast creëert het nieuwe daglichtsysteem dat is aangebracht in de grote zaal meer mogelijkheden voor events en locatiegasten.

‘In house’ catering
Het gebouw opende in 1793 als kerk van de Hersteld Evangelisch-Lutherse gemeente. Anno 2014 biedt het Compagnietheater op dezelfde locatie een podium voor nieuw werk van jonge theatermakers. Na de recente renovatie kan het theater aan de Kloverniersburgwal nu ook ‘in house’ catering verzorgen. In samenwerking met culinair partner Huize Hermans biedt het Compagnietheater haar gasten de mogelijkheid om op ieder moment van de dag van een ontbijt, lunch of diner te genieten. Daarnaast is de nieuwe keuken een meerwaarde voor de festivals, congressen, presentaties, vergaderingen, trainingen, workshops en brainstormsessies die plaatsvinden bij het Compagnietheater.

“Na de renovatie kan het theater aan de Kloverniersburgwal nu ook ‘in house’ catering verzorgen.”

 

Rondleidingen
Om eventorganisatoren en gasten te laten zien wat de renovatie voor het Compagnietheater betekent, organiseert de locatie rondleidingen. Een afspraak voor een rondleiding kan gemaakt worden met Marie-Christine Volkers, coördinator meetings & events.

[Foto: Deen v/d Meer | Janneke Aronson]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.