Discover the finest spaces
Delen

Geen geitenwollensokken meetings bij nieuwe Mind Spa in House of Rituals

Wie laatste weken in het centrum van Amsterdam is geweest, kan het bijna niet hebben gemist. Op de Kalverstraat opende het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals een gloednieuwe flagship store. House of Rituals bestaat uit vier verdiepingen waarvan de eerste twee vol staan met producten van het merk. Aan de winkel grenst restaurant Rouhi, waar je ‘food voor de soul’ kunt bestellen. Op de twee bovenste verdiepingen vind je een toevluchtsoord voor ultieme ontspanning en uitdagende opties voor zakelijke meetings en events.

Rituals opende vorig jaar tijdens haar twintig jarig bestaan de eerste twee verdiepingen van de winkel. Op de begane grond en de verdieping daarboven begeef je jezelf tussen allerlei kenmerkende producten, van cosmetica tot kleding en woonartikelen. Sinds kort zijn restaurant Rouhi en de spa ook geopend nadat deze gesloten moesten blijven vanwege de corona maatregelen. Rouhi is geïnspireerd op het Midden-Oosten en je kan er in een prachtig decor verschillende soorten thee, mocktails, cocktails en eten bestellen.

House of Rituals: Mind en Body Spa

De hele winkel ademt een sfeer van rust en de kenmerkende Rituals geuren zijn natuurlijk niet te missen. Vanuit het winkelgedeelte neem je de roltrap naar de tweede en derde verdieping. De Mind en Body Spa openden laatste maand geleden ook hun deuren voor iedereen die even wil onthaasten. Ondanks de drukte in Amsterdam waan je jezelf in een oase van rust zodra je boven bent. In de Body Spa laat je jezelf van top tot teen verwennen met een exclusieve signature behandeling, manicure of hydromassage.

Wie op zoek is naar innerlijke ontspanning gaat naar de bovenste verdieping van House of Rituals. Samen met branche-experts en neurowetenschappers ontwikkelde Rituals de allereerste Mind Spa ter wereld. De ruimte ziet er modern en strak uit. Met allerlei soorten muziekervaringen en meditatie krijg je een brain massage. Deze heeft een vitaliserende werking, een opwekkend effect of geeft je diepe ontspanning zodat je na een lange vergadering even tot jezelf kan komen.

Zakelijke opties bij House of Rituals

Rituals Cosmetics is enthousiast over de ruimtes. “De Mind Studio wordt gebruikt voor yoga en meditatiesessies, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Mensen krijgen misschien een geitenwollensokken idee bij een Mind Spa, maar omdat we het vanuit Rituals introduceren, is dat totaal niet zo. We hebben een enorm scherm waar presentaties op gegeven kunnen worden. Er hangen drie projectors die het beeld kunnen combineren. De bioscoopachtige vertoning kan ook worden ingerold, waardoor je een fantastisch uitzicht op de stad hebt.” De eerste zakelijke events zijn al gepland en zijn goed te combineren met een bezoek aan de spa. Een diner is zo geregeld en de catering loopt via restaurant Rouhi. Alles is een luxe ervaring. “We hebben zelfs punten in het plafond waar we geur uit kunnen laten vloeien als mensen dat willen.” Dat het inderdaad Rituals geuren zijn, wordt lachend bevestigd. Het blijft natuurlijk een cosmeticamerk.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.