Discover the finest spaces
Delen

Gastvrijheid CORPUS excellent verklaard

Dit online certificaat beloont excellentie in de gastvrijheidsindustie en wordt alleen gegeven aan bedrijven met uitstekende beoordelingen op de TripAdvisor website. Winnaars van het ‘Certificate of Excellence’ kunnen over de hele wereld gevestigd zijn en vertegenwoordigen de hoogste geleding van de op de website vermelde bedrijven. Slechts de bovenste 10 procent van alle bedrijven op Tripadvisor – met gemiddeld zeer hoge reizigersbeoordelingen – ontvangen de prestigieuze certificaten die nu voor het derde jaar zijn toegekend. Uit de zeer gevarieerde feedback komt met name naar voren dat CORPUS  als ‘leuk en leerzaam’ wordt omschreven en de beoordelingen doen daarmee recht aan CORPUS als unieke educatieve attractie.

Over Tripadvisor
TripAdvisor is een internationale website waarop leden beoordelingen en foto’s kunnen toevoegen over een accommodatie, restaurant of bezienswaardigheid. Momenteel staan al meer dan 75 miljoen beoordelingen online.

Over CORPUS
De educatieve attractie ‘reis door de mens’ laat op een unieke manier zien hoe het lichaam werkt en hoe belangrijk het is om veel te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven. In 2012 ontving CORPUS 230.000 bezoekers. Naast de attractie huisvest CORPUS ook een congrescentrum. Het CORPUS Congress Centre bestaat uit een congreszaal, een lounge, meerdere breakout zalen en een penthouse. In de zomer van 2012 is het Hilton Garden Inn Leiden naast CORPUS geopend.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.