Discover the finest spaces
Delen

Ga voor vegan op je borrel of event bij nieuw restaurant Greenrebel

Vlakbij station Hollands Spoor in Den Haag zit sinds kort het plantaardige restaurant Greenrebel. Hier geniet je van echt comfort food zoals burgers, wraps, snacks, salades en soepen, allemaal gemaakt met verse plantaardige ingrediënten. Ook kun je er terecht met je team of relaties voor een ontbijt, lunch, diner of borrel. Verder zijn kleinere events tot zo’n 45 personen of catering op locatie mogelijk. “We merken dat veel bedrijven cateraars hebben die moeilijk lekker vegan eten kunnen verzorgen. Bij Greenrebel is lekker een voorwaarde. Het moet altijd kunnen concurreren met dierlijke producten en beter en lekkerder zijn”, vertelt mede-eigenaar Erwin Jansen.

Ondernemer Erwin vroeg zich in 2019 af waarom er zo weinig plekken waren waar je makkelijk en gezond plantaardig kan eten. Langzaam ontstond het idee voor Greenrebel dat hij samen met zakenpartner Christiaan en chef Tom verder ontwikkelde. De zoektocht naar de ideale locatie duurde even: “In coronatijd was er weinig beschikbaar maar via een makelaar zijn we bij dit pand aan de Stationsstraat in Den Haag beland. In deze omgeving wordt gewerkt, gewoond en er lopen veel mensen langs.” Vervolgens stond hen een intensieve verbouwing te wachten. “De locatie werd compleet casco opgeleverd, zelfs de riolering hebben we opnieuw moeten aanleggen.” Het resultaat is speels, kleurrijk en met veel groen. “Het restaurant bestaat uit twee gedeelten. Er is een snel deel waar je eten kunt afhalen of snel kunt eten en er is een gedeelte waar je echt kunt gaan tafelen, werken of relaxen.”

Greenrebel

Het net geopende Greenrebel in Den Haag is een originele locatie voor een borrel met je team, een diner met relaties of een kleinschalig event. Erwin: “Omdat het restaurant uit twee delen bestaat, zijn er verschillende mogelijkheden voor events. In het gedeelte waar je rustig een hapje kunt gaan eten kunnen maximaal 25 personen en in het andere gedeelte maximaal 20 personen. We kunnen onder andere ontbijt, lunch, diner en een borrel verzorgen. Ook op een locatie naar wens kunnen we de catering voor je regelen.”

“Het bijzondere aan Greenrebel is dat al onze gerechten honderd procent plantaardig zijn en gemaakt zonder vleesvervangers, e-nummers, extra zout, vet of suiker. Bovendien werken we alleen met partners die hun bijdrage leveren aan een beter klimaat”, aldus Erwin.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.