Discover the finest spaces
Delen

Frisse ‘look & feel’ voor Eenhoorn Amersfoort

Vergader- en congreslocatie Regardz Eenhoorn Amersfoort wordt deze zomer gerestyled en in een nieuw jasje gestoken. De complete benedenverdieping wordt omgetoverd tot een eigentijdse ontvangstruimte en ook de grote congreszaal krijgt een totale metamorfose.

Moderne ontvangstruimte
De Eenhoorn krijgt een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Het verfrissende design speelt in op de wensen en behoeften van de hedendaagse gast. Door de ruime opzet met veel daglicht wordt het een ideale plek om elkaar te ontmoeten. De vernieuwde ontvangstruimte wordt het middelpunt van de Eenhoorn en dé ontmoetingsplek voor de vergadergasten, flexwerkers en gasten van buitenaf. Kortom, een fijne plek om samen te komen, en niet onbelangrijk, te genieten van een verse kop koffie en ambachtelijke broodjes van Hartig.

 

 

 

“De vernieuwde ontvangstruimte wordt het middelpunt van de Eenhoorn en dé ontmoetingsplek voor de vergadergasten, flexwerkers en gasten van buitenaf.”

 

Sfeervolle congreszaal
De grote congreszaal, die geschikt is voor zo’n 350 personen, krijgt een rustige uitstraling passend bij de moderne ontvangstruimte. Om de gehele zaal te betrekken bij het congres wordt er een nieuw projectiescherm geplaatst over de hele breedte van de zaal. Naast het visuele aspect is de congreszaal ook qua akoestiek flink verbeterd. De mogelijkheid om de bijeenkomst vast te leggen op film of door een notulist, maakt dat het congres of event op een later tijdstip nog eens kan worden herbeleefd.

Met de afronding van de renovatie van de Eenhoorn beschikt de stad Amersfoort over vernieuwde en eigentijdse vergader- en congreslocatie op loopafstand van station Amersfoort Centraal.

Benieuwd naar de vorderingen van de verbouwing? Volg Eenhoorn Amersfoort op Facebook en op Twitter.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.