Discover the finest spaces
Delen

Franse allure blijft gekoesterd in BRASSS Haarlem

Lambermon’s heropent haar vernieuwde Brasserie & Suites en gaat verder onder de naam BRASSS Haarlem. Om het vernieuwde concept kracht bij te zetten, heropende auteur Susan Smit op zondagmiddag 2 juni deze locatie aan de Korte Veerstraat in Haarlem met het geven van een tipje van de sluier van haar nieuwe boek Gisele. Onder het genot van live muziek en een toost maakte ondernemend Haarlem kennis met het nieuwe concept van de exclusieve vergader- en dinerruimte en de hieraan gekoppelde suites.

Zakelijke bijeenkomsten, trouwen en dineren in de wijnkelder
Sinds de (her)opening van het pand De Zon bestaat de mogelijkheid tot een zakelijke (meerdaagse)bijeenkomst, kan er getrouwd worden op deze unieke locatie en kan men dineren in de wijnkelder, uiteraard gekoppeld aan een verblijf in de suites.  Mylène Winkelman van BRASSS HAARLEM: “Het concept van het voormalige Lambermon’s is altijd gekoesterd gebleven met haar Franse allure en hoge kwaliteit. Toch zochten wij naar een geschikte overkoepelende naam. Dat is uiteindelijk BRASSS geworden. De drie s’en in de naam refereren aan de brasserie en suites.”

BrasssSunday
Elke eerste zondag van de maand vindt BRASSSunday plaats. Een sfeervolle invulling van de zondag met heerlijke wijnen, huisgemaakte amuses en een wisselend thema. De eerste BRASSSunday in zijn soort werd opgeluisterd door auteur Susan Smit. Zij deed een introductie van haar nieuwe roman Gisèle, de epische, op ware feiten gebaseerde roman over kunst, liefde, vriendschap, oorlog en zelfbeschikking.

Exclusieve ruimtes, moderne suites in het eerste warenhuis van Haarlem.

BRASSS HAARLEM is gevestigd in het pand De Zon, het eerste warenhuis in Haarlem. Het warenhuis is in 1899 gebouwd in opdracht van Vroom en Dreesman. Op de gevel is nog steeds te lezen welke waren in dit eerste echte warenhuis verkocht werden. De lange banken in de Brasserie zorgen voor een sfeervolle en intieme uitstraling en door de open keuken is er altijd wat te zien. Via de statige trap komt u in de exclusieve ruimte op de eerste etage: BRASSS Upstairs, voorzien van eigen keuken en bar. Deze ruimte is af te huren voor een privé diner, walking dinner, trouwerij en zakelijke ontmoeting. Op de tweede en derde etage bevinden zich de luxe en unieke suites. Het zijn moderne en rustig ingerichte suites midden in het centrum van Haarlem. Iedere kamer is uniek en heeft zijn eigen extra faciliteiten. Esther Veenendaal, Young Professional of the Year 2012 en sinds mei jl. onderdeel van het team van BRASSS HAARLEM, zal deze prachtige mogelijkheden aan u kenbaar maken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.