Discover the finest spaces
Delen

Design en schnitzel in het Manhattan van Europa

Frankfurt wordt ook wel “Mainhattan” genoemd, vanwege haar indrukwekkende, niet-Europees uitziende skyline aan de rivier Main. De Duitse stad is bovendien Europa’s grootste financiële hub. Erg oud is het centrum niet, het grootste gedeelte van de cultuur is vernietigd in de Tweede Wereldoorlog. Nog steeds heeft Frankfurt als belangrijke financiële stad genoeg te bieden voor de slimme MICE-reiziger. Wij pikten er alvast vijf te gekke venues uit.

01. The Pure

Dit moderne designhotel bevindt zich vlakbij Frankfurt’s treinstation, wat het een handige startplaats maakt voor uw verblijf. The Pure doet eer aan haar naam: er wordt gebruikgemaakt van klinisch wit in het interieur en er is geen overbodige luxe. Service gaat voornamelijk zelfstandig hier, en als u iets wilt eten kunt u het beste naar de buren gaan (7 Bello), hier wordt namelijk prima pizza geserveerd.

02. Weinsinn

In 2013 kreeg Weinsinn een Michelin-ster, wat zoveel zegt als dat u dit compacte restaurant niet mag overslaan tijdens uw bezoek aan Frankfurt. Kwaliteit staat hier boven kwantiteit en chef André Rickert doet er alles aan om dit te behouden. Er is ook catering mogelijk naar externe locaties.

03. Steigenberger Frankfurter Hof

Dit hotel is onlangs uitgeroepen tot “Best Luxury Historical Hotel”, een hele mond vol. Er is gratis Wifi door het gehele hotel, 19 conference rooms en een ballroom waar wel 450 man inpast. Bovendien heeft het hotel maar liefst vijf restaurants, dus u hoeft niet eens de deur meer uit.

04. Edelweiss

Design en moderniteit zijn leuk en aardig, maar de Duitse cultuur dan? Daarvoor moet u in Edelweiss zijn. Denk: typische Biergarten, interieur alsof u in een apres-ski hut beland bent. En niet te vergeten: de beste Wiener Schnitzel van Frankfurt. Mag best na een dag hard werken.

05. The Roomers Hotel

The Roomers Hotel heeft 116 kamers, een spa, meeting rooms, maar vooral: een Sky Lounge. Het uitzicht over Frankfurt’s skyline is vanaf deze lounge perfect te zien.

 

Bronnen afbeeldingen: 

 

  • http://the-pure.de/wp-content/uploads/2013/04/thepure-showcase-02.jpg
  • http://www.weinsinn-frankfurt.de/index.php?article_id=7&clang=1
  • http://en.steigenberger.com/Frankfurt/Steigenberger-Frankfurter-Hof/Photos-Video
  • http://www.edelweiss-ffm.de/galerie/
  • Courtesy: Roomers Design Hotel & Gekko Management

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.