Discover the finest spaces
Delen

Foyers Koninklijk Theater Carré in nieuw jasje gestoken

Door een donatie van de Bankgiroloterij werd het mogelijk om twee foyers compleet in een nieuw jasje te steken en in ruimte uit te breiden.

Geschikter voor de zakelijke markt
‘De extra vierkante meters zorgen er niet alleen voor dat onze gasten comfortabel kunnen genieten van een hapje en drankje in de pauze van een voorstelling, maar ook dat de ruimtes nog beter zijn in te zetten voor (zakelijke) bijeenkomsten,’ aldus Eveline Mestrom, Accountmanager Zakelijke Markt bij Koninklijk Theater Carré.

Presentaties, feesten, borrels, bijeenkomsten…
‘Zo is de Café foyer op de begane grond zeer geschikt voor presentaties, feesten en borrels. De Oranje foyer op de eerste verdieping is perfect voor ontvangsten, borrels en kleine bijeenkomsten. Uiteraard zijn de klassieke Loge foyer, de Amstel foyer met het prachtige uitzicht over Amsterdam en de majestueuze grote zaal ook nog steeds zeer geschikt voor diverse evenementen.’

Binnenkort ook dineren in Carré
Naast restaurant Oscars en de Carré kelder opent het theater binnenkort ook een extra brasserie in de nieuwe Café foyer waardoor het voor nog meer mensen mogelijk wordt om voorafgaand aan de voorstelling een hapje te eten. De brasserie biedt ook mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten om bijvoorbeeld na afloop van een presentatie een diner aan te bieden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.