Discover the finest spaces
Delen

Fotoalbum: Glimmende bolides in De Kromhouthal

De juiste belichting, een verrassende opstelling, een ongebruikelijke combinatie van de verschillende ruimtes; locaties komen pas echt tot leven tijdens een event. GreaterVenues licht daarom de mooiste locaties uit in de event case. Deze week: Capital Cars & Classics in De Kromhouthal in Amsterdam.          

Glimmende sportauto’s gaan goed in een rauw industrieel decor, dat blijkt maar weer eens uit de foto’s die De Kromhouthal instuurde van het event Capital Cars & Classics. Tijdens dit event komen vraag en aanbod van klassieke en moderne auto’s bij elkaar. Twee dagen lang was de crème de la crème op autogebied te vinden in de voormalige scheepsmotorenfabriek aan het IJ in Amsterdam.

IMG_3192

90 CC&C

305 CC&C

Exclusieve preview

De eerste editie van Capital Cars & Classics in Amsterdam werd voorafgegaan door een exclusieve previewavond waarbij Ron Blaauw zorgde voor de culinaire invulling. Ongeveer 70 gasten werden die vrijdagavond ontvangen. De eerste reacties van dit gezelschap van standhouders, autoverzamelaars en zakenmensen waren zeer lovend en schepte hoge verwachtingen voor de publieksdagen.

Eén van de doelstellingen van de organisatie was het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Er was dan ook een relatief groot aandeel koperspubliek aanwezig. Gezien het aantal deals wat ter plaatse is gesloten lijkt de organisatie ook in deze ambitie geslaagd. Zo ruilden o.a. een Bentley 4.5 Blower (vraagprijs € 1.4 miljoen), Lancia Delta HF Integrale, Alfa Romeo SZ en diverse Ferrari’s van eigenaar.

IMG_3232

Supercar parking

De combinatie van klassieke auto’s, moderne supercars en hoogwaardige lifestyle aanbieders in de Kromhouthal, een voormalige scheepsmotorenfabriek, was een smaakvol gekozen schot in de roos, aldus beursorganisator Robert Haagsma. Ook de oldtimer en supercar parking aan de voorzijde van het gebouw bracht bezoekers gelijk in de juiste stemming. Daarnaast overtrof het aanbod op de beursvloer de verwachtingen van menig bezoeker. Veelgehoord was de goede en ontspannen sfeer onder de standhouders en bezoekers. Het aanbod van kwalitatief hoogwaardige catering maakte de beleving compleet.

IMG_3198

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.