Discover the finest spaces
Delen

Fokker Terminal kijkt terug op succesvolle eerste helft van 2014

De Fokker Terminal heeft in de eerste helft van 2014 een groei gerealiseerd ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. “Naast dat we meer congressen hebben gefaciliteerd, zien we ook een toename van kleine, kwalitatief hoogwaardige beurzen. Organisaties verruilen in toenemende mate de grotere beurslocaties voor de intieme en industriële uitstraling van de Fokker Terminal.”

De Fokker Terminal is een niet alledaagse, industriële omgeving geschikt voor 100 tot 1000 personen. Van één tot 17 subruimtes, eigen inrichting & meubilair, catering, techniek, personeel, wifi en ruime parkeergelegenheid.

De Fokker Terminal kijkt onder andere met trots terug op onderstaande events, die de afgelopen maanden in de locatie in Den Haag hebben plaatsgevonden:

 

EUROSAI14
In juni was Den Haag het decor voor het Eurosai14 Congres. De plenaire vergaderingen vonden plaats in de Fokker Terminal die voor deze internationale bijeenkomst ingericht was met een bijzondere setting.

 

Air Power Symposium 2014
Het jaarlijks door de luchtmacht georganiseerde “Air Power Symposium” met ruim 350 genodigden, vond dit jaar plaats in de Fokker Terminal. De Hangar, waar vroeger vliegtuigen stonden opgesteld, sloot naadloos aan bij het luchtmachtthema.

 

Nationale Diabetes Dag 2014
In maart vond de zevende Nationale Diabetes Dag plaats. Tijdens deze goed bezochte dag kwamen alle stakeholders in de diabeteszorg met elkaar in contact. Bezoekers konden naast de ruim opgezette beursvloer, waar de industrie haar innovatieve producten presenteerde, kiezen uit 35 lezingen met betrekking tot verschillende onderwerpen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.