Discover the finest spaces
Delen

Fokker Terminal breekt dit najaar 2014 eventrecord

Het najaar is traditioneel gezien al een drukke periode voor de Fokker Terminal maar 2014 breekt alle records voor de locatie in Den Haag. In slechts 8 dagen tijd ontving de voormalige school voor luchtvaarttechniek ruim 4000 gasten, verdeeld over 6 verschillende events.

Strakke planning
“Een flinke logistieke uitdaging”, aldus Event Director Tim Rosman. “Verreweg de meeste ombouw diende ’s nachts plaats te vinden tussen de verschillende events in. Dat vraagt om een secure planning. Ruimte voor uitloop is er niet en je wil voorkomen dat opdrachtgevers en leveranciers onnodig op elkaar staan te wachten. Extra scherpte is in die korte tijden dus van groot belang, elke opdrachtgever mag immers hetzelfde hoge niveau van eventproductie verwachten”.

“Verreweg de meeste ombouw diende ’s nachts plaats te vinden tussen de verschillende events in.”

 

Zes events, één week
Iedere opdrachtgever werd ondanks de recorddrukte op zijn wenken bediend: van een nieuwe kleurstelling in lopers en zeer diverse podium- en decorontwerpen tot eigen branding & signing. Door vooraf goed na te denken over combinaties in ‘rigging’, basistechniek en meubilair kon er met ombouwen tijdswinst behaald worden. De Fokker Terminal verwelkomde achtereenvolgens onder andere de vakbeurzen HR en OR Live!, het jaarcongres van ECP met aansluitend galadiner, het evenement Hier Opgewekt, NL4Talents van Nuffic, Het Fokus zorgcongres 2014, het SIA Jaarcongres van de Vereniging Hogescholen en de Innovation in Defence kennisdag van TNO.

November 2015 volgeboekt
Met een groot team van gepassioneerde en toegewijde eventproffesionals, zowel aan de opdrachtgeverszijde als aan de leverancierskant, viel de puzzel tussen dinsdag 18 en donderdag 27 november perfect in elkaar. Onder andere Dröge & van Drimmelen, Pino, Spitz congres & event, GaB works, Aveq Congressupport, Van der Maarel Sfeermeesters, Haagevents, Hebo verhuur, de Evenementeninrichters, Mood4Food en vele anderen zorgden voor een succesvolle week. Met een volle agenda voor november 2015 als grootste compliment.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.