Discover the finest spaces
Delen

Focus op evenementen met festivalgevoel na restyling Harderwold Golf & Events

Bij Golfclub Harderwold in Zeewolde is op dit moment een flinke verbouwing gaande zodat er straks veel meer gefocust kan worden op events. Er worden onder andere watergrachten uitgegraven, een strand aangelegd en allerlei andere beplanting geplaatst zodat de locatie een festivalsfeer krijgt. Alles moet naar verwachting in december helemaal klaar zijn. “We gaan het compleet over een andere boeg gooien en hopen dat we, mede dankzij de restyling, veel meer evenementen kunnen gaan hosten!” vertelt Tom Drent van Harderwold Golf & Events. 

De golfclub stond hiervoor bekend als Golf4All en ook de naamsverandering naar Harderworld Golf & Events is onderdeel van de restyling. Tom: “We hebben ons altijd voornamelijk gefocust op de golfbaan en vergaderingen en events deden we er af en toe bij. Vanaf dit najaar willen dit juist gaan omdraaien en alle focus op events gaan leggen. Naast onze brasserie hebben we enorm veel groenoppervlakte en meerdere terrassen om lekker uit te pakken met je event.” Om plaats te maken voor dit evenemententerrein verdwijnt onder andere de 18 holes baan. Ook komt er een groot zonnepark met 120.000 panelen.

Harderwold Golf & Events

Wanneer de grootscheepse verbouwing van Harderwold Golf & Events is afgerond, kun je terecht in de brasserie voor onder andere bedrijfsfeesten, presentaties en trainingen. Rondom de brasserie liggen verschillende terrassen met loungebanken en grote stretchtenten zodat je er altijd warm en windvrij kunt zitten. “Verder zijn we nu bezig met het breder maken van de watergrachten zodat je daar straks met een bootje in kan varen. We leggen ook een strandje aan voor relaxte events met een festivalsfeer. Omdat we zoveel groenoppervlakte hebben rond de brasserie, kunnen er bijvoorbeeld ook verschillende foodtrucks staan. Erg leuk tijdens grotere events!” legt Tom uit.

Je kunt natuurlijk ook een combinatie maken met de golfbaan tijdens je evenement. Samen de dag afsluiten door een paar ballen te slaan op de shortgolfbaan bijvoorbeeld. Tom: “Wat events betreft, kan het niet gek genoeg bij ons. We staan overal voor open. Ook gaan we de brasserie rond de feestdagen helemaal onderdompelen in kerstsfeer voor de kerstborrels en -feesten die er weer aan zitten te komen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.