Discover the finest spaces
Delen

Almeerse ondernemers organiseren allergrootste brainstorm voor Floriade

In 2022 wordt de Floriade gehouden in Almere. Het duurt nog 8 jaar, maar het spraakmakende, internationale evenement (en eventlocatie) met grote lokale impact leeft nu al bij zowel ondernemers als inwoners. Om erachter te komen welke ideeën de Almeerse bevolking voor de Floriade heeft, wordt er binnenkort belangeloos een Brainstormmarathon van 42.195 uur georganiseerd.

Brainstormteams
Van 18 december middernacht tot en met zaterdagmiddag 20 december wordt op verschillende plaatsen en locaties in Almere gebrainstormd over de Floriade. Speciale brainstormteams gaan op pad gaan om de ideeën van de inwoners te verzamelen: van Poort tot Buiten en van Stad tot Haven. De teams zijn te vinden op de plaatsen waar Almeerders samen komen; op scholen, bij ondernemingen, verzorgingstehuizen, bibliotheken (zoals de Nieuwe Bibliotheek) en op het Floriadeterrein.

“Speciale brainstormteams gaan op pad gaan om de ideeën van de inwoners te verzamelen: van Poort tot Buiten en van Stad tot Haven.”

 

Wereldrecord
Alle ideeën worden online verzameld zodat niet alleen mensen uit Almere, maar ook iedereen daarbuiten mee kan doen. Het doel is om meer dan 100.000 ideeën op te halen en op die manier meteen een wereldrecord te vestigen voor de langste en grootste brainstorm ooit. De verzamelde ideeën worden aan de organisatie van de Floriade aangeboden zodat ze verwerkt kunnen worden in de Floriadeplannen.

De Brainstormmarathon Floriade 2022 is een initiatief van Spilter en wordt samen met Almeerse ondernemers belangeloos opgezet en uitgevoerd.

[Foto’s: Spilter | De Nieuwe Bibliotheek, Almere]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.