Discover the finest spaces
Delen

Floor17 Amsterdam stunt met overnachtingen in air-bubbles

Floor17 komt, na de schaatsbaan van vorig jaar en de curlingbaan afgelopen winter, dit voorjaar met een nieuwe attractie op het dakterras. Tot tien juni kunnen gasten slapen onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop van het Ramada Apollo Amsterdam Centre. De gast overnacht in een doorzichtige ‘air-bubble’ die ingericht is als hotelkamer.

“De air-bubble stond al lang op onze verlanglijst. Floor17 houdt van verrassingen en zoekt daarom continue naar nieuwe initiatieven om onze gasten te verbazen. We willen dat onze gasten Floor17 verlaten met een herinnering die ze niet snel hadden verwacht”, licht Erik-Jan Bausch, General Manager Ramada Apollo Amsterdam Centre toe. Op 85 meter hoogte logeert de gast letterlijk onder de sterrenhemel. Ramada Apollo Amsterdam Centre met skybar Floor17 is het eerste hotel in Nederland dat overnachtingen in een air-bubble op hoogte aanbiedt.

Experience

Floor17 zet met deze attractie in op het creëren van een ervaring. Het begint bij een persoonlijke check-in met Champagne, waarna de gast begeleid wordt naar de daksuite. De air-bubble is voorzien van bijna alle gemakken van een luxe hotelkamer. De kamer is verwarmd en er wordt continu frisse lucht ingeblazen door een geluidloze blower. Daarnaast heb je toegang tot een privéterras en de beste kamer van het hotel waar je je spullen kunt opbergen en je kunt opfrissen in de badkamer. De overnachting is inclusief privé-ontbijt, dat wordt geserveerd in de air-bubble.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.