Discover the finest spaces
Delen

Flinke restyling voor Room Mate Aitana in Amsterdam

Nieuwe smart tv’s, in elke kamer een koffiezetapparaat en volledig nieuwe vloeren. Zomaar een greep uit de veranderingen bij Room Mate Aitana in Amsterdam. Deze evenementenlocatie in het hart van Amsterdam, op een kunstmatig eiland in de rivier het IJ, was volgens Lukas Kebschull van Room Mate Aitana nodig aan een opknapbeurt toe.

De restyling is nog gaande, al is het overgrote deel klaar. Lukas: “Er is meer indirect licht in de kamers, nieuwe badkamerspiegels en elke hotelkamer heeft nu een koffiezetapparaat Daarnaast vervangen we alle matrassen, alle tapijten zijn verwijderd en de kamers hebben nu een mooie grijze pvc-vloer. Verder zijn de openbare ruimtes nu blauw gekleurd, zijn we druk met het volledig renoveren van de lobby en van de vergaderzalen. Ten slotte wordt ook onze loungebar gerenoveerd.”

Room Mate Aitana

“De look and feel is na de renovatie helemaal anders voor bezoekers”, legt Lukas uit. Eind mei zal de renovatie grotendeels afgerond moeten zijn. Room Mate Aitana beschikt in totaal over acht multifunctionele vergaderruimtes met daglicht, airconditioning en gratis Wi-Fi in het gehele gebouw. “Onze vergaderzalen zijn ingericht voor de meest belangrijke congressen, evenementen, met de nieuwste technologie en audiovisuele middelen. We beschikken over alle faciliteiten om je de beste service te verlenen.”

De venue biedt ruimte voor events voor maximaal tweehonderd personen. “Onze grootste zaal beschikt over de nieuwste technologie, namelijk een nieuw LED Videowal van 3.60 bij 2 meter. De zaal heeft ramen vanaf het plafond tot aan de onderkant, met uitzicht over de jachthaven. Daarnaast hebben wij hebben een restaurant in huis dat de catering voor groepen verzorgt.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.