Discover the finest spaces
Delen

Flexibele nieuwe vergaderlocatie The Sandbox geopend in Rotterdam

Wie graag wil vergaderen, borrelen, een talk wil houden of een productpresentatie wil doen, kan sinds kort terecht in de hippe nieuwe wijk Little C in Rotterdam. Martine Meijburg opende daar onlangs evenementenlocatie The Sandbox. Onder het motto ‘You decide, we facilitate’ is eigenlijk alles mogelijk, vertelt Martine. “Alle meubels zijn makkelijk te verplaatsen en aan elkaar te koppelen. We faciliteren in de breedste zin van het woord.” Geïnteresseerden kunnen er terecht met gezelschappen tot maximaal vijftig personen tegelijk.

Soms ontstaan nieuwe eventlocaties doordat iemand zelf tegen een probleem aanloopt. Het overkwam Martine. Begin 2020 nam ze afscheid van haar vorige bedrijf. Om nieuwe initiatieven te ontplooien was ze op zoek naar een coworking plek in Rotterdam. En hoewel er veel plekken zijn in Rotterdam sloot het aanbod niet aan bij haar wensen en behoeften; vooral omdat er vooral lange termijn contracten bij kwamen kijken en er niets flexibel was. “Toen kwam Corona en zat iedereen noodgedwongen thuis”, legt ze uit. “Ondertussen veranderde de wereld van werk ingrijpend. Remote werken was opeens helemaal hip. Waarom zou je nog naar kantoor moeten? Ik volgde de ontwikkelingen rondom werk op de voet en zag potentie in een kleinschalige workspace waar work, meet & learn samenkomen.” Begin 2021 kwam een pand in Little C op haar pad. The Sandbox was geboren.

The Sandbox

Toch duurde het nog even voor The Sandbox open kon. Martine: “Het pand werd casco opgeleverd, dus alles moest toegevoegd worden. Het verbouwingstraject werd een hoofdpijndossier in verband met covid, mensen vielen telkens uit. Daarna kwam de oorlog in Oekraïne waardoor levertijden, energiekosten en dergelijke opeens enorm stegen. Eind november 2022 was het grootste deel van de verbouwing afgerond. Op een paar kleine dingen na zijn we sinds 1 maart operationeel.”

De ruimte van The Sandbox is flexibel in te delen door de glazen vouwwanden. “We kunnen drie afzonderlijke ruimtes creëren waar men kan vergaderen. Een standaard vergadering met koffie, thee en water is natuurlijk mogelijk, maar een teamdag voor je personeel waarbij ook meegedacht wordt over de invulling natuurlijk ook”, legt Martine uit. In The Standard Meeting Room kunnen maximaal tien personen, in The Creative Meeting Room maximaal acht en afhankelijk van de opstelling kunnen er in The Large Meeting Room zo’n vijftien tot veertig bezoekers. Daarnaast is het ook mogelijk om er een grote Eventruimte van te maken voor een netwerkborrel, een interessante talk of een productpresentatie; hier is dan ruimte voor zo’n vijftig aanwezigen.

Martine vervolgt: “Doordat work, meet & learn samenkomen in The Sandbox hebben we een netwerk van coaches, workshop-facilitators en creatieven binnen handbereik. Daarnaast is de omgeving zeer inspirerend. Little C ligt naast het Park bij de Euromast, vlakbij de Nieuwe Maas en aan de overkant van de Schie. Buitenactiviteiten zoals een vaartocht, walking meetings, buitenbrainstorms en dergelijke kunnen ook worden georganiseerd. Daarnaast is er een ruim aanbod van horeca. We hebben een veelzijdig aanbod van partners, hierin is de klant leidend qua wensen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.