Discover the finest spaces
Delen

Finley het Witte Huis meest populaire trouwlocatie van Nederland

De locatie is hiervoor onderscheiden met de Toptrouwlocatie Award 2014. Deze prijs is een initiatief van Toptrouwlocaties.nl en wordt elk jaar rondom Valentijnsdag uitgereikt. Finley het Witte Huis kreeg het afgelopen jaar de meeste aanvragen op Toptrouwlocaties.nl. In 2013 zijn in totaal 12.250 informatieaanvragen gedaan op Toptrouwlocaties.nl en 700 locaties maakten kans op de titel ‘Trouwlocatie van het jaar 2014’.

Finley het Witte Huis
Gelegen in Nieuw-Loosdrecht aan de Loosdrechtse plassen ligt Finley Het Witte Huis. Een prachtige rietgedekte designvilla met buitenterras en een adembenemend uitzicht over het water. De recentelijk gerestylde villa is de perfecte locatie voor een uniek en stijlvol event waar kwaliteit en stijl voorop staan en waarbij alles tot in de kleinste details professioneel verzorgd wordt.

Petroy Blaauw, Sales Manager: “Wij hebben bij Finley het Witte Huis het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt om ons als trouwlocatie van onze beste kant te laten zien. Niet alleen hebben wij de locatie recent compleet gerestyled en verbouwd, we hebben ook enorm uitgepakt tijdens onze open dagen. Ook zijn we erg actief geweest op internet en social media. We zijn daarom ook ontzettend blij en vereerd dat wij ons, net als in 2012, weer de meest populaire trouwlocatie van Nederland mogen noemen”.

Top 5 populairste trouwlocaties van Nederland
1.         Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht
2.         Landgoed Waterland in Velsen-Zuid
3.         Ridderhofstad Rhijnauwen in Bunnik
4.         Kasteel Montfoort in Montfoort
5.         Het Heerenhuys in Rotterdam

Zoektocht naar perfecte trouwlocatie zorgt voor veel stress

 

Veel stress bij zoektocht naar ideale trouwlocatie
Dat de zoektocht naar de ideale trouwlocatie niet makkelijk is blijkt wel uit het Nationaal Trouwonderzoek*. Het grootste deel van het budget wordt uitgegeven aan de trouwlocatie en het vinden van deze perfecte locatie zorgt bij één op de acht bruidsparen voor veel stress. Zij bezoeken gemiddeld drie tot vier locaties voordat zij een uiteindelijke beslissing durven te nemen. De doorslaggevende factor voor de keuze van een trouwlocatie is een juiste sfeer en uitstraling (84%) gevolgd door een goede ligging en omgeving (57%) en de prijs (37%). De nummer één trouwlocatie voor de meeste bruidsparen is een romantisch landhuis of kasteel.

Over Toptrouwlocaties
Toptrouwlocaties.nl helpt bruidsparen kosteloos bij het vinden van de ideale trouw- en/of feestlocatie. De site heeft 30.000 unieke bezoekers per maand en maar liefst 15.000 bruidsparen vinden er jaarlijks de locatie voor hun bruiloft. Bruidsparen hebben tevens de mogelijkheid om locaties te zoeken via de app op de iPhone, iPad en Android toestellen. Toptrouwlocaties organiseert drie keer per jaar de Open Toptrouwlocatie Route en biedt bruidsparen kosteloos het trouwboek Toptrouwlocaties aan met daarin informatie over alle deelnemende locaties en veel relevante redactionele content om de voorbereidingen van de bruiloft zo leuk mogelijk te maken.

*Alle genoemde onderzoeksresultaten zijn afkomstig uit het Nationaal Trouwonderzoek 2014. Aan het onderzoek hebben 513 bruidsparen deelgenomen in opdracht van Toptrouwlocaties.nl. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectmeting.

Foto 1: Op de foto van links naar rechts: Marja de Hoon, Dino Amelsbeek, Petroy Blaauw en Rory Bertram.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.