Discover the finest spaces
Delen

Finley het Witte Huis is deze zomer ‘Lago Lounge’

Voor het hipste terras moet je deze zomer naar Finley Het Witte Huis in Loosdrecht. Onder de naam Lago Lounge opent daar deze zomer een pop-up bar en restaurant. Alleen deze zomer, van 8 juli tot en met 14 augustus, is de populaire eventlocatie open voor publiek.

Gazon

In Lago Lounge kun je straks terecht voor lunch, borrel en diner, maar ook voor een drankje. Gasten kunnen aanleggen in de haven direct aan de Loosdrechtse Plassen en plaatsnemen aan een tafeltje of op een loungebank op het groene gazon.

“Gasten kunnen aanleggen in de haven en plaatsnemen op een loungebank op het groene gazon.”

Het tijdelijke restaurant is een idee van Saen Catering, huiscateraar van de evenementenlocatie. lunch, borrel en diner in en om het Witte Huis. “We hebben veel ideeën voor het pop-up restaurant”, vertelt Tamara Oostrum van Saen Catering. “We komen al drie jaar als vaste cateraar bij het Witte Huis, dus we kennen de locatie heel goed. Het is een prachtige plek om even aan te leggen of langs te fietsen.”

Metalen plateaus

Lago Lounge biedt bezoekers een combinatie van á la carte diner en vele kleine gerechtjes, die op grote metalen plateaus worden geserveerd. In de bar worden cocktails gemixt met de bijzondere smaken van limonade Pinkyrose. Daarnaast vindt er op drie vrijdagen een publieksevent plaats, in beachclubstijl met barbecues en dj’s.

Gedurende de maand zal Finley Het Witte Huis beperkt open zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Het gebouw The View blijft beschikbaar voor vergaderingen en kan worden ingezet voor private dining.

[Foto’s: Finley]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.