Discover the finest spaces
Delen

Felix in de steigers nog open voor zakelijke events

Locatie sluit in 2017 haar deuren

Hoewel de grote houten deuren van Felix Meritis aan de Keizersgracht in januari zullen sluiten voor een grootste renovatie, blijft het pand de komende maanden geopend voor ondermeer zakelijke evenementen. Begin juli opent aan de voorzijde het gloednieuwe pop-up restaurant ‘Ramses’.

Lees hier het volledige interview!

Tijdens de zomerperiode ligt het culturele seizoen even stil. Dit biedt bedrijven de kans om kennis te maken met de mooie zalen en ruimtes van dit historische pand voordat de renovatie van start gaat.

Under construction

Gedurende een jaar is het pand ‘under construction’. De renovatie zal zijn gericht op het behoud van historische facetten en monumentale schoonheden maar met toevoeging van de nieuwste technieken. Vanaf september kunnen bezoekers weer in het pand terecht voor de laatste programma’s van ‘Felix in de Steigers’.

Felix Meritis is eind 2014 verworven door Amerborgh; beheermaatschappij van ondernemer en filantroop Alex Mulder. Felix Meritis is een bloeiende culturele onderneming die een centrale rol gaat vervullen in het dagelijks leven van de hoofdstad. De renovatie van het pand zal deze visie onderstrepen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.