Discover the finest spaces
Delen

EYE exclusieve locatie voor CGG customer event EAGE

Het Franse evenementenbureau Creative Spirit organiseerde in opdracht van CGG Veritas een cocktailreceptie voor 600 gasten in het kader van de European Association of Geoscientists & Engineers (EAGE), dat in Amsterdam RAI een groot congres hield.

Wat werkt wel, wat werkt niet?
‘Het thema van het evenement was ‘Energy of Colors’. EYE is niet alleen een faciliterende locatie, maar denkt vanaf A-Z mee met het bureau en de klant. Onze opdrachtgevers hebben vanaf begin tot eind te maken met één contactpersoon. Tezamen met de persoonlijke benadering, de verdieping in het doel van het evenement en de kennis van het gebouw resulteert dit in een vruchtbare samenwerking. Wij weten immers precies wat er wél en vooral niet goed werkt in ons bijzondere museumgebouw,’ aldus Sander van Kaam van Sales & Events van EYE.

Zakelijke wensen in de lucht
‘Zo was de grote houten entree vanaf de eerste tot de laatste treden voorzien van gekleurde vloerbedekking, werd er gezorgd voor grote ballondecoratie zowel binnen als buiten op het terras en waren alle digitale schermen voorzien van thematische beelden. Als afsluiter van de receptie werd er voor elke gast buiten een gekleurde ballon losgelaten met daarop een zakelijke wens. EYE verzorgde tevens al het vervoer voor de gasten.’

Paarse wortels en groene mayonaise
Ook Select Catering, vaste partner van EYE, toonde haar veelzijdigheid door het thema door te voeren in zowel het culinaire aanbod, aankleding als personeel. Zo werd de avond een kleurrijk geheel met knalgele en groene hartige lolly’s, gerechten met fel oranje noedels, paarse wortels, groene mayonaise en grote plateaus met macarons in alle kleuren en smaken. Met food stations werd een open keuken gecreëerd en bereidden de chefs live voor de gasten tal van kleurige heerlijkheden.

EYE vervult sinds de opening in april 2012 een succesvolle functie als evenementenlocatie. Ook is het gebouw één keer per maand exclusief te huur voor diverse soorten evenementen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.