Discover the finest spaces
Delen

Expo Haarlemmermeer verdubbelt beursoppervlakte

Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, nabij Haarlem en Amsterdam, heeft met een grote uitbreiding haar beursvloeroppervlak verdubbeld. De uitbreiding is net als de rest van het gebouw geheel van glas, en beschikt over een vaste productiekeuken. De nieuwe expohal is nu in totaal 24.000 m² groot en is in verschillende ruimtes op te delen. De nieuwe hal werd na de opening direct in gebruik genomen door vakbeurs ShowUP.

Expo Haarlemmermeer heeft door de uitbreiding niet alleen de mogelijkheid om de hal voor grotere evenementen in te zetten, maar ook voor verschillende evenementen van kleiner formaat. Doordat de hal geheel van glas is gemaakt, komt er veel lichtinval binnen en ontstaat er een aangename connectie met de groene omgeving van natuurgebied ‘De Groene Weelde’.

Productiekeuken

Ook veel voordelen biedt de nieuwe vaste productiekeuken, waardoor er meer flexibiliteit en mogelijkheden zijn op het gebied van catering. Jan Blijenberg, divisiedirecteur beurzen- en evenementen bij Libéma geeft aan: “De prachtige lichtinval en het unieke groene karakter van Expo Haarlemmermeer komen na deze grootschalige uitbreiding nog beter tot hun recht. We bieden organisatoren nog meer mogelijkheden op het gebied van beursoppervlakte en gastgerichtheid. Ik ben erg trots op deze prachtige locatie die nu nog meer potentie biedt voor onze organisatoren.”

Inspelen op de behoefte

Met deze uitbreiding speelt Expo Haarlemmermeer in op de behoefte van organisatoren. ShowUP, vakbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen, maakte direct na de realisatie van de verbouwing gebruik van de nieuwe hal. Daan van Trigt, Directeur ShowUP geeft aan: ”De uitbreiding van Expo Haarlemmermeer kwam voor ons precies op het juiste moment! We kunnen hier vooruit en gaan ons richten op de groei van onze beurs ShowUP’’

De hallen en het parkachtige buitenterrein van Expo Haarlemmermeer kunnen voor allerlei activiteiten ingezet worden. De locatie bestaat uit twee grote hallen en een auditorium. De drie hallen kunnen gezamenlijk, maar ook apart ingezet worden. Het auditorium is geschikt voor presentaties, congressen en seminars.


Facts & Figures

  • Ruim 12.000 m2 extra beursoppervlakte (in totaal 24.000 m2)
  • Hal kan opgedeeld worden in twee ruimtes
  • Mogelijkheden om in de breedte en/of lengte te huren
  • Ruimtes variëren straks van 20 m2 tot 24000 m2
  • Volledig van glas
  • Opening: begin september 2017

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.