Discover the finest spaces
Delen

Exclusief dineren aan de keukentafel van de chef bij Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel

Of je nu iets te vieren hebt of te bespreken: een intiem privé diner in een sprookjesachtige en onlangs compleet verbouwde schuur middenin het bos blijft iedereen nog lang bij. Vooral als de kok live je gerechten bereidt. Het kan sinds kort bij restaurant Huisje James, onderdeel van Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel. In de Kapschuur, vlakbij het restaurant, kun je met maximaal 18 personen genieten van een 5-gangenmenu. 

Alleen al de weg naar het restaurant en de Kapschuur heeft iets magisch. Je loopt langs de groentetuin van het Van der Valk Apeldoorn hotel en komt uiteindelijk uit bij Huisje James. Dit landhuis werd vroeger bewoond door de familie James en is sinds 2016 verbouwd tot restaurant. De grote schuur bij het huis werd door de familie gebruikt om oldtimers te renoveren en bestaat nu uit ontvangstruimte de Werkplaats en de Kapschuur. Hier ontvangt de chefkok je persoonlijk waarna je plaatsneemt aan de Chef’s Table, zoals het nieuwe eetconcept is genoemd.

Chef’s Table

Bij het nieuwe culinaire concept Chef’s Table in de verbouwde Kapschuur bij restaurant Huisje James krijg je met maximaal 18 personen een exclusief diner. De chefkok bereidt live de vijf gangen voor je aan zijn werkbank terwijl je met je gezelschap aan de keukentafel – de Chef’s Table – zit. Er wordt gekookt met seizoens- en streekproducten en met groenten, kruiden en bloemen uit de eigen groentetuin. Ideaal voor een teamuitje of zakelijk diner!

Voor grotere events zijn er in het naastgelegen Van der Valk hotel Apeldoorn maar liefst achttien zalen beschikbaar van verschillende grootte. Ook is het natuurlijk mogelijk om een Chef’s Table diner te combineren met een overnachting in het hotel.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.