Discover the finest spaces
Delen

Events in Onderzeebootloods door Ahoy Rotterdam

De Onderzeebootloods en het RDM Congrescentrum, twee evenementenlocaties op de voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM), worden vanaf 2016 geëxploiteerd door Ahoy Rotterdam. Daartoe tekenden Ahoy en Havenbedrijf Rotterdam op 27 oktober een overeenkomst.

RDM Rotterdam beschikt over diverse ruimtes voor evenementen. Het congrescentrum in het oude hoofdkantoor van de RDM heeft ruimtes voor bijeenkomsten voor iedere groepsgrootte. Zo kan vergaderd worden in de authentieke Directiekamer of Commissarissenkamer en is de Marmeren Hal ideaal voor een receptie.

Onderzeebootloods

Voor grotere bijeenkomsten is er de begin dit jaar gerenoveerde Onderzeebootloods, het nieuwe uithangbord van events op RDM Rotterdam. Deze spectaculaire hal met zijn rauwe en industriële karakter biedt ruimte aan zakelijke en culturele evenementen tot wel 5.000 bezoekers. Vooral met de opening van de gerenoveerde Onderzeebootloods begin 2015 is het aantal evenementaanvragen en bezoekers naar RDM Rotterdam substantieel toegenomen.

Voor Ahoy is de exploitatie van de twee locaties een logische aanvulling op de bestaande accommodatie. Ahoy brengt de nodige expertise in evenementen om dit verder te ontwikkelen op RDM. Peter van der Veer, directeur Ahoy: “Van oudsher loopt de relatie met de haven en de stad als een rode draad door de geschiedenis van Ahoy. Ahoy heeft in de loop der jaren vakbeurzen ontwikkeld die de relatie met het achterland en de haven van Rotterdam onderstrepen of daar een afgeleide van zijn. RDM Rotterdam is een prachtige plek; we zijn verheugd over deze samenwerking!”

“Vooral met de opening van de gerenoveerde Onderzeebootloods begin 2015 is het aantal evenementaanvragen en bezoekers naar RDM Rotterdam substantieel toegenomen.”

Ahoy Rotterdam beschikt in haar circa 45-jarig bestaan over een grote dosis aan ervaring met ruim 250 vakprofessionals en is het grootste en meest veelzijdige podium voor live communicatie, business en entertainment van Nederland met jaarlijks tal van aansprekende nationale en internationale vakbeurzen, congressen en evenementen.

[Foto’s (van boven naar beneden): Hans Elbers | Marijke Volkers | Freek van Arkel]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.