Discover the finest spaces
Delen

Events Circus Herman Renz voortaan georganiseerd door PPeople

Evenementenbureau PPeople is de nieuwe partner voor events bij Nationaal Circus Herman Renz. Van een diner in de piste met een avondvullend showprogramma, een bedrijfsfeest of een seminar in een bijzondere ambiance. Zelfs het plaatsen van Circus Herman Renz op het eigen bedrijventerrein, zodat de evenementen buiten de werkkostenregeling vallen, zijn bespreekbaar.

Eigentijds circus

De partijen zijn deze samenwerking gestart tijdens de nieuwe show van 2015: World of Wonders. Deze show staat symbool voor eigentijds circus. Dat meldt Sheila Verhoeven–Gijselman van PPeople. “De cast die Circus Herman Renz heeft samengesteld, bestaat uit jonge artiesten die laten zien dat de wereld van het circus oneindige inspiratie en vernieuwing biedt; het is een wereld van wonderen!”

“Zelfs het plaatsen van Circus Herman Renz op het eigen bedrijventerrein, zodat de evenementen buiten de werkkostenregeling vallen, zijn bespreekbaar.”

Modern tentencomplex

Het tentencomplex van Circus Herman Renz behoort tot de modernste van Europa. In 2014 nam het circus twee nieuwe tenten in gebruik; een foyertent en een hoofdtent met 850 kuipstoeltjes, met optimaal zit- en zichtcomfort. Daarnaast beschikt het circus over een extra grote foyertent.

“PPeople geeft met haar creativiteit en authenticiteit een impuls aan de nostalgie en vakmanschap van Circus Herman Renz. Een fascinerende samensmelting van jonge circusartiesten, afwisselende circusdisciplines, prachtige dieren, verrassende showelementen. Dit resulteert in wonderlijke evenementen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.