Discover the finest spaces
Delen

Eventgasten maken in Madurodam kennis met hun 3D-evenbeeld

Ook de gasten van Madurodam Events kunnen vanaf nu een 3D kopie laten maken van zichzelf. Per 1 september is de nieuwste attractie van het park, Fantasitron, beschikbaar voor iedereen die tijdens een bezoek aan het wereldberoemde miniatuurpark wil kennismaken met een 3D kopie van zichzelf. Eerder liet ook de Koninklijke familie zich al in 3D vereeuwigen en is inmiddels in Madurodam verhuisd naar Huis Ten Bosch.

Driedimensionaal evenbeeld
In een hypermoderne 3D-omgeving wordt met behulp van negen 3D scanners binnen slechts vijf minuten een digitale miniatuurkopie van uw gasten en uzelf gemaakt. Vervolgens wordt het driedimensionale evenbeeld per email toegestuurd. Deze nieuwe event attractie geeft een verrassende 3D-twist aan uw bezoek en evenement bij Madurodam.

“De nieuwe attractie geeft een verrassende 3D-twist aan uw bezoek en evenement bij Madurodam.”

 

Madurodam eventlocatie
In Madurodam ontdekt u waar een klein land groot in is. De grote verhalen over Nederlandse prestaties en ambities komen in het wereldberoemde miniatuurpark tot leven. Sinds de opening in 1952 bezochten meer dan 50 miljoen bezoekers het park. De opbrengsten van Madurodam worden aan goede doelen voor kinderen geschonken. Opgericht als fondsenwerver en promotieplatform voor goede doelen is Madurodam al ruim 60 jaar in alle opzichten “Goed voor Kinderen”. Sinds 1996 is Madurodam naast een attractiepark ook een locatie voor uiteenlopende (in)formele evenementen tot 1.200 personen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.