Discover the finest spaces
Delen

Eventbureaus nemen Haarlemse binnenstad over tijdens EventStreet

IDEA viert dit jaar haar vijftienjarig bestaan en laat dat feit niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens de beurs EventSummit kondigde de branchevereniging het eerste wapenfeit van dit feestelijke jaar aan: EventStreet, dat op 10 juli 2018 zal plaatsvinden. Tijdens dit event nemen vijftien toonaangevende eventmarketing- en live communicatiebureaus de Grote Markt van Haarlem over.

Tijdens EventStreet zijn de leukste horecagelegenheden op en rondom de Grote Markt een avond lang in handen van IDEA-leden. Hun namen prijken op de gevels van de diverse kroegen, restaurants en wijnbarren. Een passende plek, omdat gastvrijheid – het bestaansrecht in de horeca – en creativiteit hand in hand gaan om iemand te kunnen raken. De bureaus pakken dan ook flink uit om de bezoekers te verrassen en inspireren.

EventStreet

Het meet & greet concept van EventStreet werd eerder georganiseerd in Parijs en Brussel. Maarten Schram, managing director van IDEA legt uit: “Dat we gevallen zijn voor het concept van EventStreet is geen toeval; we staan voor live ontmoetingen en samenwerkingen. Want juist met die ingrediënten kunnen we branche- en zelfs grensoverschrijdend zijn. Dat bewijzen onze bureaus jaar op jaar met sterke (awardwinning) cases. Onze lustrum pay-off is Lang zal ze Live! en dat is waar we ons allemaal hard voor maken: live communicatie als impactvol en onmisbaar onderdeel in elke volwaardige marketingstrategie.”

Iedere professional in het marketing-, communicatie- en merkenveld is welkom om de sfeer te proeven bij de verschillende bureaus en te genieten van een zomerse avond vol mooie inzichten, ontmoetingen en mogelijke samenwerkingen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.