Discover the finest spaces
Delen

Event Schuberg Philis in tuinen Paleis Soestijk

De festivalstijl voor een zakelijk event: we zien het steeds vaker. Tentenkampen en foodtrucks op een groot buitenterrein of in een oude fabriekshal. Maar ook klassiekere locaties zijn een geschikt decor voor de festivalstijl. Het bedrijf Schuberg Philis vierde haar familiedag, voor alle collega’s en hun gezinnen in de tuin van Paleis Soestdijk. De gasten kregen een vorstelijke ontvangst in festivalstijl in de schitterende paleistuin. Gedurende de dag vonden er originele buitenactiviteiten plaats, er was verrassend entertainment en bijpassende catering.

Inspirerend

Het internationale IT-outsourcing bedrijf organiseerde het event samen met Cultureel Organisatiebureau Artifex, het bureau dat verantwoordelijk is voor de programmering en openstelling van het Paleis. Marloes Schipperheijn, corporate event manager bij Artifex: “Het was heel inspirerend om onderdeel te zijn van een team dat met zo veel passie te werk gaat en waarbij de collega’s en hun gezin centraal staan. Het heeft geresulteerd in een aantrekkelijk en gevarieerd programma, slim gebruikmakend van de mogelijkheden van het paleis en de tuin.”

Exclusief

Volgens Schipperheijn ontdekken steeds meer bedrijven de mogelijkheden die Paleis Soestdijk te bieden heeft. Paleis en tuin kunnen exclusief gehuurd worden voor zowel kleine als grootschalige evenementen. In ieder geval de komende jaren, daarna krijgt het paleis een nieuwe bestemming. “Juist de zakelijke markt kan – zolang het nog kan – haar voordeel doen met het imposante paleis, als decor voor hun evenement of bijvoorbeeld een familiedag.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.