Discover the finest spaces
Delen

Event 16: Deze stands mag je als locatieliefhebber niet missen

Wat zijn de stands die een locatie-liefhebber niet mag missen tijdens Event 16?

De beurs Event 16 heeft een ruim aanbod van inspiratie en beleving. De standhouders werken allemaal hard om zich van hun beste kant te laten zien. Maar wat zijn nou de stands die jij als locatieliefhebber absoluut niet mag missen? Wij zetten ze op een rij!

Platform Museum Locaties

Dit jaar bestaat het Platform Museum Locaties tien jaar. Op een speciale jubileumstand (nieuw concept van cateraar ‘a matter of TASTE’) vinden we tien bijzondere museumlocaties: Centraal Museum, Cobra Museum, Gemeentemuseum Den Haag, Louwman Museum, Van Gogh Museum, Mauritshuis, Museum het Grachtenhuis, Wereldmuseum, Vereniging Hendrick de Keyser en Naturalis Biodiversity Centre.

huis bartolotti

Extra aandacht voor Vereniging Hendrick de Keyser, die in april, mei en juli drie nieuwe eventlocaties opent: Huis Barnaart in Haarlem, Huis Bartolotti in Amsterdam en Rams Woerthe, het oude stadhuis van Steenwijk.

Breepark Breda

Breepark is de nieuwe naam van het in- & outdoor evenemententerrein Bavelse Berg, aan de buitenring van Breda. Het evenementencomplex wordt omringd door een groot stuk nieuw aan te leggen natuur, in het complex komt een evenementenhal van 8000 vierkante meter groot en 25 meter hoog. Daarnaast komen er verschillende congres- en vergaderzalen.

bridge view finished

Vanaf mei 2016 zullen de eerste outdoor evenementen gaan plaatsvinden. Het evenementencomplex opent als laatste van het gebied, in november 2016, en zal vanaf dat moment in evenementen voorzien.

Discovery Center Continium

continium2 (2)

In de zomer van 2015 opende in het Limburgse Kerkrade een gloednieuw museum/experience center/ evenementencomplex: Discovery Center Continium. Het complex bestaat uit twee gebouwen, een kubus en een bol (bouwkundig elkaars tegenhanger). De verschillende gebouwen hebben diverse zalen voor bijzondere evenementen. Wat dacht je van een omgekeerd planetarium en het eerste National Geographic Theater van Europa? Lees ook hier het artikel dat GreaterVenues er deze zomer over schreef.

Hotel Post-Plaza

Hotel Post-Plaza is een locatie met een bijzonder verhaal. De locatie heropende afgelopen december na een grootscheepse renovatie en verbouwing. Het hotel is gevestigd in een oud bankgebouw en het voormalige Postkantoor van Leeuwarden, die met elkaar werden verbonden met een glazen doorloop.

HiRes - PostPlaza-011

Het interieur is van de hand van Stars Design uit Rotterdam en Adema Architecten uit Dokkum. Niet voor niets staat deze locatie op de cover van het Jaarboek LOCATIES 2016.

Nog geen kaarten voor Event 16? Bestel ze hier!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.