Discover the finest spaces
Delen

Evenementenlocaties Veerkracht en Innovatiekracht worden Mr.Green kantoor- en vergaderplekken

Evenementenorganisatie Green.DNA, bekend van evenementenlocaties Veerkracht in Klarenbeek en Innovatiekracht in Spijkernisse, gaat zich volledig richten op het werk- en vergaderconcept Mr.Green. Dit betekent dat de evenementenlocaties verbouwd worden tot Mr.Green locaties. De verbouwde vestigingen gaan naar verwachting begin december open.

“De afgelopen maanden sloegen in als een bom. De koers moest worden gewijzigd. Het was even slikken, maar we hebben gekozen voor no more big events in Veerkracht en Innovatiekracht”, vertelt Sam Verwaijen, eigenaar van Green.DNA. Op dit moment worden de grote plenaire ruimten van de twee evenementenlocaties opgedeeld in werkplekken en kantoren, komt er een koffiebar en worden beide locaties ingericht volgens de Mr.Green stijl.  

Mr.Green

Het werk- en vergaderconcept Mr.Green biedt sinds anderhalf jaar kantoren, werkplekken, projectruimten en vergaderzalen aan op twee locaties in Apeldoorn. De kantoren en ruimten verschillen in grootte, tot zo’n 150 vierkante meter, en zijn flexibel te huren. Hierdoor is het concept voor zowel zzp’ers als grotere bedrijven aantrekkelijk. “Een drukke kantoortuin past voorlopig niet in onze 1,5 meter samenleving. Ook structureel thuis werken is niet de oplossing. Mr.Green combineert het comfort van thuiswerken, de dynamiek van flexwerken in een hip lunchcafé en de faciliteiten van het traditionele kantoor”, aldus Verwaijen.

Aan het einde van dit jaar worden er dus twee Mr.Green vestigingen toegevoegd: Mr.Green Klarenbeek en Mr.Green Havengebied Rotterdam. Beide locaties krijgen vier vergaderzalen en verschillende kantoor- en werkplekken. Green.DNA zegt de ambitie te hebben om in de toekomst nog meer locaties toe te voegen aan het concept.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.