Discover the finest spaces
Delen

Evenementenlocatie Veerkracht verbouwd tot flexibele werk- en vergaderruimte Mr.Green Klarenbeek

De transformatie van evenementenlocatie Veerkracht naar Mr.Green Boutique Office Klarenbeek is bijna klaar. Eind juli maakte eigenaar Green.DNA bekend zijn locaties voor grote events – Veerkracht in Klarenbeek en Innovatiekracht in Spijkenisse – te verbouwen tot Mr.Green vestigingen waar je terecht kan voor flexibele werk-, kantoor- en vergaderruimte. Er is de afgelopen maanden flink verbouwd en op dit moment worden de puntjes op de i gezet: in dit artikel alvast een sneak peek! De verbouwing van Innovatiekracht volgt later dit jaar. 

Het werd me al snel duidelijk dat het wel even zou duren voor er weer grootschalige evenementen georganiseerd konden worden en tegelijkertijd kreeg ‘het nieuwe werken’ een nieuwe impuls. Dat was voor mij 1+1=2. Toen de kantoren in Nederland zich verplaatsten naar keukentafels en zolderkamers en iedereen, na een periode van massaal thuiswerken, de voordelen, maar ook de nadelen van meer vrijheid en flexibiliteit heeft ervaren, ontstond er behoefte aan een nieuwe standaard”, legt Sam Verwaijen, eigenaar van Green.DNA, uit. Zijn werk- en vergaderconcept Mr.Green moet op deze behoefte gaan inspringen. Kantoorruimte bij de Green.DNA vestigingen is namelijk flexibel te huren als je member bent en je kunt ook gebruik maken van een boutique gym, vitaliteitspakket en catering. De verschillende vergaderruimten zijn ook te huur zonder membership.

Mr.Green Klarenbeek

Het compleet verbouwde Mr.Green Klarenbeek heeft, naast verschillende soorten werkplekken, vier hippe ruimten voor meetings, brainstormsessies of workshops. Zo zijn er The Brown Paper Room waar je samen kunt brainstormen en ideeën kunt visualiseren, de kleine ruimte Mrs. Green in lounge sfeer, de stoere Batcave en de grootste ruimte The Skybox waar je een geweldig uitzicht hebt op de groene omgeving. Verder zijn er verschillende mogelijkheden qua catering. Als member kun je ook gebruik maken van een boutique gym: dit is een vrij nieuw sportconcept dat helemaal is afgestemd op een werkdag. Je krijgt een polsbandje dat helemaal op jouw trainingsdoelen is ingesteld voor een training op maat van een half uur. Makkelijk in te passen in je werkdag dus.
Er maken al zo’n veertig members gebruik van de splinternieuwe workspace van Mr.Green Klarenbeek en het is de bedoeling dat de rest van het pand op 1 maart open gaat.

Mr.Green Apeldoorn, dat al in 2018 opende, is afgelopen zomer ook geüpgraded naar een Boutique Office. Er is nu ook een koffiebar, een sportschool en de mogelijkheid om de beschikbare werkplekken en kantoorruimte nog flexibeler te huren. Mr.Green Havengebied Rotterdam, voorheen Innovatiekracht, wordt later dit jaar helemaal verbouwd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.