Discover the finest spaces
Delen

Evenementenlocatie ROOTS het decor van Boer zoekt Vrouw

De reünie aflevering van het tv-programma Boer zoekt Vrouw, die onlangs werd uitgezonden, werd opgenomen bij de kleinschalige inspiratielocatie ROOTS in het Brabantse Haaren. Voor eigenaresse Maartje de Jong een bijzondere ervaring. “Geweldig dat ze ROOTS hebben uitgekozen als decor voor de aflevering. Echt een eer!”

Het productieteam van Boer zoekt Vrouw zag de gezellige Brabantse schuur voorbij komen op de website van Inspirerende Locaties en nam contact op met Maartje. “Vervolgens zijn ze een paar keer komen kijken om te zien of de ruimte en de lichtinval goed zouden overkomen op beeld. Dat bleek allemaal in orde. Daarna is alles opgenomen in één weekend: op zaterdag werd alles opgebouwd en voorbereid en op zondag arriveerden de boeren en kon het filmen beginnen. Heel interessant om van zo dichtbij te volgen.”

ROOTS, Haaren
Foto: Linelle Deunk

ROOTS

Op de opnamedag was het erg lekker weer en konden veel shots buiten gefilmd worden met ROOTS op de achtergrond. Maartje: “Ik volg Boer zoekt Vrouw zelf ook, dus het was heel leuk om alle deelnemers te zien en te horen hoe het met ze is gegaan nadat het seizoen was afgelopen. Het gaat moeilijk worden om deze ervaring te overtreffen, maar wie weet wat er nog meer op mijn pad gaat komen!”

ROOTS is een kleinschalige locatie tot dertig personen voor bijvoorbeeld brainstorms, workshops of vergaderingen. Je huurt de historische schuur altijd exclusief voor jouw gezelschap en er zijn allerlei cateringopties mogelijk. De landelijke omgeving zorgt voor rust en natuurlijk de nodige inspiratie.

ROOTS, Haaren
Foto: ROOTS
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.